Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παυλόπουλος: Το Αιγαίο να γίνει θάλασσα ειρήνης και όχι χωνευτήρι ψυχών

Παυλόπουλος: Το Αιγαίο να γίνει θάλασσα ειρήνης και όχι χωνευτήρι ψυχών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πολλούς αποδέκτες είχε το μήνυμα που έστειλε από τη Γενεύη ο Προκόπης Παυλόπουλος.Η Ευρώπη πρέπει να υπερασπιστεί τον άνθρωπο, πρώτα απ” όλα τον άνθρωπο στην Ελλάδα απ” όπου αρχίζουν τα ευρωπαϊκά σύνορα, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μιλώντας σε συγκέντρωση ομογενών στη Γενεύη, όπου έφτασε μετά από επίσημη πρόσκληση του προέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Τόμας Μπαχ.

«Να αγωνιστούμε ώστε η Μεσόγειος, το Αιγαίο να γίνει θάλασσα ειρήνης και όχι χωνευτήρι ψυχών όπου δρουν ανεξέλεγκτα οι διακινητές – δουλέμποροι» σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ο κ. Παυλόπουλος χαρακτήρισε ιστορικής σημασίας τη συνάντηση για το προσφυγικό που θα πραγματοποιηθεί στη Λέσβο στα τέλη της εβδομάδας με τη συμμετοχή του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, του Πάπα Φραγκίσκου και του αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου.

«Το προσφυγικό θέμα έχει παγκόσμιες διαστάσεις» υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Απευθυνόμενος στους ομογενείς στη Γενεύη ο κ. Παυλόπουλος εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι «η Ελλάδα θα πάει μπροστά. Θα τα καταφέρουμε γιατί αυτό το εγγυάται ο ελληνικός λαός» τόνισε.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συναντηθεί την Τρίτη στη Λωζάννη με τον πρόεδρο της ΔΟΕ Τόμας Μπαχ και στη συνέχεια θα επισκεφθεί το Ολυμπιακό Μουσείο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τουρκία: Κίνδυνος για ελλείψεις τροφίμων λόγω ξηρασίας

Ο Φαραντούρης καλεί την Κομισιόν να πάρει θέση για τον 25ο μεσημβρινό και την τουρκική επιθετικότητα στο Αιγαίο

Νίκος Δένδιας: «Η Ελλάδα δεν μπορεί να πάρει στα σοβαρά» τις τουρκικές NAVTEX στο Αιγαίο

Ισραηλινός αξιωματούχος προειδοποιεί τον Τραμπ: Οι αεροπορικές επιδρομές από μόνες τους δεν θα ανατρέψουν τον Χαμενεΐ

Ο Νικόλας Φαραντούρης στη Λιβύη διαμήνυσε στον Ντμπεϊμπά: Το ανυπόστατο και παράνομο «”τουρκο-λιβυκό μνημόνιο” για τις θαλάσσιες ζώνες, είναι ένα αγκάθι που δηλητηριάζει τις σχέσεις και εμποδίζει επενδύσεις και συνεργασίες»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...