Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ψωμιάδης υποψήφιος ευρωβουλευτής με το κόμμα του Πολύδωρα

Ο Ψωμιάδης υποψήφιος ευρωβουλευτής με το κόμμα του Πολύδωρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τη συμμετοχή του στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος του Βύρωνα Πολύδωρα “Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό” ανακοίνωσε ο τέως Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Με στόχο να εκφράσουν τη «λαϊκή κεντροδεξιά», οι κύριοι Πολύδωρας και Ψωμιάδης έδωσαν τα χέρια σε κοινή συνέντευξη Τύπου μια μέρα πριν από την ανακοίνωση του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ψωμιάδης αποχώρησε τις προηγούμενες μέρες από το κυβερνών κόμμα, εξαγγέλλοντας δικό του σχήμα με την επωνυμία «Πατριωτικό Δίκτυο Αφύπνισης» (ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.).

Παρουσία των επικεφαλής των συνεργαζόμενων κόμματων «Νέα Μέρα» Χρήστου Ζώη και «Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος» Νίκου Νικολόπουλου, ο κ. Πολύδωρας χαρακτήρισε τον κ. Ψωμιάδη «ιστορική φυσιογνωμία της Νέας Δημοκρατίας» και υποστήριξε ότι η συνεργασία μαζί του συμβολίζει την πολιτική παιδεία της οργάνωσης κοινών προσπαθειών και συλλογικοτήτων. Όπως είπε ο τέως πρόεδρος της Βουλής, κίνητρο της προσπάθειάς τους δεν είναι οι προσωπικές φιλοδοξίες, αλλά η υπόθεση της συλλογικότητας, ειδικά σήμερα σε ένα κατακερματισμένο τοπίο».

«Πρώτο μας μέλημα είναι να έχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είναι βασικός συντελεστής αυτού του στόχου», κατέληξε ο κ. Πολύδωρας.

«Σηκώνω ψηλά τη σημαία της Ελλάδος μαζί με τον Βύρωνα Πολύδωρα, για μια μεγάλη κεντροδεξιά», είπε από την πλευρά του ο κ. Ψωμιάδης, προσθέτοντας ότι «η χώρα θέλει ενωμένη τη λαϊκή κεντροδεξιά, που αντιστέκεται στην ισοπέδωση της αξιοπρέπειας των πολιτών και του βιοτικού του επιπέδου».

«Μηδενίζουμε τις προσωπικές μας φιλοδοξίες για να υπηρετήσουμε έναν ανώτερο σκοπό, να βοηθήσουμε την πατρίδα μας», δήλωσε ο κ. Ζώης, ενώ ο κ. Νικολόπουλος συμπλήρωσε ότι η συνεργασία με τον κ. Ψωμιάδη θα δυναμώσει τον αγώνα που δίνει η «Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό» για «να σκοτώσουμε το κτήνος του Μνημονίου».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Διαρροές για ενδεχόμενη συμπόρευση Νικολόπουλου με Κασιδιάρη – Διαψεύδει ο Νικολόπουλος

Ποιοι νεοδημοκράτες πρώην υπουργοί και βουλευτές ακούγεται ότι πάνε στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Κώστας Καραμανλής: Κοινή δήλωση από πέντε «γαλάζια» στελέχη για τη μη συμμετοχή του στις εκλογές

Μιχάλης Τρεμόπουλος: Ο πατέρας της Καϊλή ακροδεξιός της ΕΠΕΝ – Μέρος του συστήματος Ψωμιάδη

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είχε σκεφτεί να αυτοκτονήσει

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...