ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σοκαριστικό βίντεο με εξαγριωμένο ελέφαντα που σκοτώνει 75χρονο Αμερικανό εκατομμυριούχο
Washington Post: Το Ιράν χτύπησε πολύ περισσότερες βάσεις των ΗΠΑ από ό,τι έχει αναφερθεί
Νέο «χτύπημα» Καραμανλή: Σκανδαλώδης και πελατειακή η διαχείριση των αγροτικών ενισχύσεων
Παλαιό Φάληρο: Σχολικό με μαθητές ανατράπηκε μετά από σφοδρή σύγκρουση με ΙΧ
Οικ. Πατριάρχης και Αλέξης Τσίπρας: Εκκλησία και Αριστερά με κοινές ανθρωπιστικές αρχές και αξίες - Η Ελλάδα κράτος-πυλώνας της περιφερειακής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεν ζητήσαμε από τον κ. Γιαννόπουλο να παραιτηθεί από το σπίτι του και την περιουσία του πατέρα του, αλλά από μια θέση στην οποία ορίστηκε με πολιτικό τρόπο, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, μετά την παύση και αντικατάσταση του διοικητή του ΚΕΕΛΠΝΟ.
Σε δηλώσεις του από τα Χανιά, ο κ. Πολάκης κατηγόρησε τον κ. Γιαννόπουλο ότι δεν ανταποκρίθηκε στο πολιτικό σχέδιο που έχει η κυβέρνηση, «δηλαδή την κάθαρση παρακρατικών μηχανισμών που για χρόνια γλεντοκοπούσαν με “μαύρο” χρήμα στην πλάτη του ελληνικού λαού».
«Από τη στιγμή που δεν ανταποκρίθηκε σ’ αυτό, ούτε επιτάχυνε μια σειρά από διαδικασίες που για πρώτη φορά είπαμε ότι πρέπει να γίνουν με αξιοκρατικό τρόπο, με κριτήρια ΑΣΕΠ δηλαδή και όχι με τα μπιλιετάκια των βουλευτών, γιατί έχει γίνει μεγάλος θόρυβος σχετικά με αυτό το πράγμα, ότι πήρα τους φακέλους και τους φτιάξαμε εκεί που θέλαμε. Πήραμε τους φακέλους και εφαρμόσαμε για πρώτη φορά τα κριτήρια του ΑΣΕΠ. Αυτό έγινε. Από τη στιγμή λοιπόν που δεν ανταποκρίνεται παύεται και αντικαθίσταται» κατέληξε.
























































