Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σφοδρή επίθεση Μαξίμου σε ΝΔ: Ας σοβαρευτούν γιατί μετατρέπονται σε κόμμα – τσίρκο

Σφοδρή επίθεση Μαξίμου σε ΝΔ: Ας σοβαρευτούν γιατί μετατρέπονται σε κόμμα – τσίρκο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Η Νέα Δημοκρατία, μπροστά στο πολιτικό της αδιέξοδο και στον απόηχο των αποκαλύψεων για τις «τρυφερές» της σχέσεις με ανθρώπους που κατηγορούνται για συστηματικό εκβιασμό, προσπαθεί να κάνει πολιτική τσαλαβουτώντας στον κιτρινισμό και την ξεφτίλα του Πρώτου Θέματος» αναφέρουν κυβερνητικές πηγές απαντώντας στην αξιωματική αντπολίτευση την οποία μάλιστα καλούν να σοβαρευτεί γιατί δεν πρόκειται να καταλάβει για πότε θα μετεξελιχθεί σε «κόμμα – τσίρκο».

Όπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές, πρόκειται για «μιας γνωστής ιστορίας του 2013, δηλαδή επί κυβερνήσεως ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, για την οποία ήταν ενήμερη η τότε ηγεσία του Υπουργείου Εξωτερικών. Αυτό που προσπαθούν να εμφανίσουν ως “συγκλονιστική αποκάλυψη” είναι μια επιστολή με την οποία ο Αλέξης Τσίπρας, ζητούσε από τον Πρόεδρο της Βενεζουέλας την αντικατάσταση του πρεσβευτή της χώρας στην Ελλάδα»

Από το Μέγαρο Μαξίμου αναφέρουν ότι «στην –κάθε άλλο παρά φιλική προς την κυβέρνηση- ιστοσελίδα antinews, σε άρθρο της 3/3/2016, μπορεί κανείς να διαβάσει:

“..Στη συνέχεια, πρέσβης ανέλαβε ο Φρανκλίν Γκονζάλεζ, ο οποίος όμως, απομακρύνθηκε –άρον, άρον- σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, μετά από καταγγελίες (!) σε βάρος του για «παρατράγουδα» με το προσωπικό της πρεσβείας. Κάτι που τότε κοινοποιήθηκε και στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, με αποτέλεσμα το τελευταίο να βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να χειρίζεται ιδιαιτέρως «λεπτά» ζητήματα. Λέγεται, μάλιστα, πως τότε, για την απομάκρυνσή του, είχε «μεσολαβήσει», με επιστολή του προς το Καράκας, ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας…»”

Συνεπώς, όλη αυτή η ιστορία των “συγκλονιστικών αποκαλύψεων” δεν είναι τίποτα περισσότερο από ξαναζεσταμένος κιτρινισμός. Περαστικά» καταλήγουν με νόημα οι ίδιες πηγές.

Νωρίτερα η ΝΔ είχε αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση: «Ο λαλίστατος, κατά τα άλλα, κ. Τσίπρας, επιμένει, για δεύτερη μέρα, στην εκκωφαντική σιωπή.

Επιβεβαιώνει, έτσι, τις αποκαλύψεις για άμεση εμπλοκή του σε σκάνδαλο συγκάλυψης μιας υπόθεσης, που αφορά στη σεξουαλική παρενόχληση εργαζόμενων γυναικών από τον πρέσβη της Βενεζουέλας. Εκθέτει τη χώρα, προσβάλλει τις Ελληνίδες και επιχειρεί να μετατρέψει την Ελλάδα σε Βενεζουέλα του κ. Μαδούρο».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: «Τρέμει» την προκαταρκτική και λέει όχι – Δικαιολογίες για τα Τέμπη

Φάμελλος: Προκαταρκτική για τον Καραμανλή που θα τον παραπέμψει στη Δικαιοσύνη

ΚΚΕ για παραιτήσεις Παπασταύρου-Μπρατάκου: «Παζάρια της κυβέρνησης με τα μεγάλα αστικά συμφέροντα»

Βελόπουλος για αποπομπή Μπρατάκου-Παπασταύρου: Πλανώνται κυβέρνηση και πρωθυπουργός εάν νομίζουν ότι θα διασωθούν

Ανδρουλάκης: Ο πυρήνας του προβλήματος της διαφθοράς είναι το Μέγαρο Μαξίμου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...