ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
«Εκρηκτική» δασκάλα της γιόγκα: Η 56χρονη μπαινόβγαινε σε ψυχιατρείο
Έλληνας Σμήναρχος κατάσκοπος της Κίνας - Τι ομολόγησε
Υπόθεση Παναγόπουλου ΓΣΕΕ: Ερευνάται γνωστός δημοσιογράφος της ΕΡΤ
«Άνοιγμα» Μακρόν σε Πούτιν: Η μυστική αποστολή στη Μόσχα για διάλογο και η ... σκιά του Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο πλευρό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στάθηκε ο Φώτης Κουβέλης, τονίζοντας στον ρ/σ Πρακτορείο FM ότι «η δημιουργία του υπερταμείου αποκρατικοποιήσεων δεν είναι ζήτημα αιχμής».
Ο τέως πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, που σήμερα σχεδόν… παρακαλάει τον Αλέξη Τσίπρα να του δώσει κάποιο υπουργικό θώκο, υποστήριξε ότι «δεν τίθεται θέμα εθνικής κυριαρχίας, από τη στιγμή που η πλειονότητα των μελών του ΔΣ θα είναι Έλληνες και το 50% των εσόδων δεν θα διατίθεται για την εξυπηρέτηση του δημόσιου χρέους».
«Δεν θεωρώ ζήτημα αιχμής τη δημιουργία του υπερταμείου, με την έννοια ότι, το ΤΑΙΠΕΔ επί παραδείγματι, είχε συναφείς και ομοειδείς αρμοδιότητες και μάλιστα χωρίς την επιπρόσθετη ρύθμιση ότι το 50% των εσόδων αυτού του ταμείου θα διατίθενται προς άλλες κατευθύνσεις και όχι για την εξυπηρέτηση του δημοσίου χρέους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κουβέλης.
Όπως πρόσθεσε, διαχρονικά και με δεδομένη τη διάρκεια αυτού του ταμείου υπάρχει πάντοτε και η δυνατότητα, στη βάση της αξιολόγησης της συμπεριφοράς της ελληνικής οικονομίας, να υπάρξει ακόμη και η αναθεώρησή του.
Τέλος, στο ερώτημα εάν παραμένει ανοιχτό το ενδιαφέρον για συμμετοχή του στην κυβέρνηση και εάν του έγινε σχετική πρόταση, ο κ. Κουβέλης απάντησε: «Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση επ’ αυτού».
























































