ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Με Barak MX η Εθνική Φρουρά της Κύπρου πανέτοιμη να κάνει σκόνη τους Τούρκους εισβολείς
Φοβισμένος ο μπουρδολόγος Φιντάν «πουλά μπράτσα» ως «τζάμπα μάγκας» κι επειδή τρέμει μία σύγκρουση το παίζει... «γαλοπούλα» της ειρήνης
Ο ΟΗΕ δεν ασχολείται με την Τουρκία που κατέχει το 5% της Συρίας αλλά με το Ισραήλ
Η Γροιλανδία τέθηκε υπό την προστασία των ΗΠΑ - Ο Τραμπ πανηγυρίζει
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης $3 δισ. στην Τουρκία: Συνελήφθησαν 9 Ισραηλινοί πολίτες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η βουλευτής Α΄ Πειραιά και Νήσων Γεωργία Γεννιά, παρευρέθη την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016 στην απονομή βραβείων του Λογοτεχνικού διαγωνισμού, «Το λιμάνι του Πειραιά καθρεφτίζεται στα μάτια των παιδιών του».
Στον εν λόγω διαγωνισμό είχαν δικαίωμα συμμετοχής όλοι οι μαθητές των δημοτικών σχολείων Πειραιά, οι μικρότεροι με ένα έργο ζωγραφικής και οι μεγαλύτεροι με ένα κείμενο.
Η βουλευτής, δασκάλα και παιδαγωγός η ίδια, δηλώνει ότι ενέργειες σαν αυτή φέρνουν πιο κοντά τα παιδιά στην πόλη στην οποία ζουν και μεγαλώνουν, δημιουργώντας ενεργούς και ευαισθητοποιημένους δημότες που θα διεκδικήσουν μετέπειτα ένα καλύτερο αύριο γι’ αυτούς και για την πόλη τους.
























































