ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Στην τελική ευθεία ο υπερ-πύργος Trump στο Ντουμπάι: Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο του 1 δισ. δολαρίων
Ιρανικό τελεσίγραφο στον Τραμπ: «Αν μας χτυπήσετε, τινάζουμε στον αέρα την ενέργεια του Κόλπου»
Έξι χρόνια από τη μερική οριοθέτηση ΑΟΖ Ελλάδας-Αιγύπτου - Νίκος Δένδιας: «Κατοχυρώσαμε το εθνικό συμφέρον»
Έντονη αντιπαράθεση Τραμπ-Χέγκσεθ για τις ελλείψεις πυραύλων που περιορίζουν τα πλήγματα στο Ιράν
Η ΕΛ.Α.Σ. προειδοποιεί τον Μητσοτάκη: Σε έναν πόλεμο οι πυρηνικές εγκαταστάσεις μπορούν να γίνουν στόχος του εχθρού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Δεν στοχεύουμε στα χαμηλά και στα μεσαία αλλά στα μεγάλα και πολύ μεγάλα εισοδήματα», είπε μιλώντας στην ΕΡΤ ο Τρυφων Αλεξιάδης, αναφερόμενος στις κινήσεις της κυβέρνησης για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές. Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών διευκρίνισε ότι αυτό δεν σημαίνει ότι τα μικρότερα χρέη θα εκκρεμούν επ’ αόριστο.
Ξεκινήσαμε από τα μεγάλα χρέη και όλες οι κινήσεις μας έχουν στόχο τους μεγαλοοφειλέτες τόνισε ο κ. Αλεξιάδης.
Στο θέμα αυτό δεν υπάρχει καθυστέρηση, χρειάζεται όμως επεξεργασία των καταλόγων των μεγαλοοφειλετών, για να μην αδικήσουμε κανέναν.
Στο επόμενο διάστημα θα δημοσιοποιηθούν οι λίστες, δεσμεύτηκε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών.
Όσον αφορά στο νομοσχέδιο για το χτίσιμο του αφορολόγητου μέσω του πλαστικού χρήματος βρίσκεται στο τελικό στάδιο επεξεργασίας.
























































