ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Δεν στοχεύουμε στα χαμηλά και στα μεσαία αλλά στα μεγάλα και πολύ μεγάλα εισοδήματα», είπε μιλώντας στην ΕΡΤ ο Τρυφων Αλεξιάδης, αναφερόμενος στις κινήσεις της κυβέρνησης για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές. Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών διευκρίνισε ότι αυτό δεν σημαίνει ότι τα μικρότερα χρέη θα εκκρεμούν επ’ αόριστο.
Ξεκινήσαμε από τα μεγάλα χρέη και όλες οι κινήσεις μας έχουν στόχο τους μεγαλοοφειλέτες τόνισε ο κ. Αλεξιάδης.
Στο θέμα αυτό δεν υπάρχει καθυστέρηση, χρειάζεται όμως επεξεργασία των καταλόγων των μεγαλοοφειλετών, για να μην αδικήσουμε κανέναν.
Στο επόμενο διάστημα θα δημοσιοποιηθούν οι λίστες, δεσμεύτηκε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών.
Όσον αφορά στο νομοσχέδιο για το χτίσιμο του αφορολόγητου μέσω του πλαστικού χρήματος βρίσκεται στο τελικό στάδιο επεξεργασίας.
























































