ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νίκος Σαλαγιάννης, ΠΑΣΟΚ,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε φυλάκιση 6 μηνών καταδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Μυτιλήνης ο Νικόλαος Σαλαγιάννης, γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ, για μη καταβολή δεδουλευμένων αποδοχών στην τελευταία υπάλληλο της Ν.Ε. Λέσβου του κόμματος.
Ο πρώην βουλευτής Καρδίτσας και πρώην υφυπουργός, ανέλαβε τη γενική διεύθυνση του κόμματος, στη θέση του Ροβέρτου Σπυρόπουλου, το 2012.
Σε βάρος του ΠΑΣΟΚ εκκρεμεί απόφαση ασφαλιστικών μέτρων δικαστηρίου της Μυτιλήνης που επιδικάζει σε βάρος του ποσό 24.000 ευρώ για αποδοχές που δεν καταβλήθηκαν έως το τέλος του 2013.
Η υπάλληλος έχει προβεί σε επίσχεση εργασίας αλλά το ΠΑΣΟΚ δεν την απολύει, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βρει εργασία.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τα κεντρικά γραφεία του κόμματος, το ΠΑΣΟΚ έχει ήδη ξεκινήσει διαδικασίες διακανονισμού των οφειλομένων.
























































