ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Μαίρη Μπόση προειδοποιεί για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: «Αυτή είναι η αρχή...»
Η δωροδοκία των 6 δισ.: Η μυστική προσφορά του Κατάρ στο Ιράν για την παύση των ιρανικών επιθέσεων στο έδαφός
Ο Χακάν Φιντάν διαβάζει αρχαίους Έλληνες μήπως και καταλάβει το ασιανό του τουρκεμένο κεφάλι τι του συμβαίνει
Άραβες: Από την αποφυγή του πολέμου στην επιδίωξη ολοκλήρωσής του
Έγκλημα στην Καρδίτσα: Νεκρός γνωστός τραγουδιστής από μαχαιριές - Δύο συλλήψεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την άρση της ασυλίας του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου και του βουλευτή του κόμματος Ηλία Κασιδιάρη για συκοφαντική δυσφήμηση εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.
Αντίθετα η Επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα να προτείνει να μην αρθεί η ασυλία του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη για τις δηλώσεις του σχετικά με την γενοκτονία των Ποντίων.
Να αρθεί η ασυλία των Νίκου Μιχαλολιάκου και Ηλία Κασιδιάρη, οι οποίοι κατηγορούνται για συκοφαντική δυσφήμηση πρώην επιστημονικού συνεργάτη της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση είναι κατά πλειοψηφία, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, μειοψήφισε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς.
Να μην αρθεί η ασυλία του Νίκου Φίλη για τις απόψεις του σχετικά με την Γενοκτονία των Ποντίων. Η απόφαση είναι ομόφωνη.
Να μην αρθεί η ασυλία του βουλευτή της ΝΔ Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη που αφορούσε σχόλιό του για μουσουλμάνους ψηφοφόρους στο δημοψήφισμα του 2015. Η απόφαση είναι ομόφωνη.
























































