Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυτό το κορμί είναι υποψήφια με τον Ανδρέα Παχατουρίδη στο Περιστέρι!

Αυτό το κορμί είναι υποψήφια με τον Ανδρέα Παχατουρίδη στο Περιστέρι!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία κορμάρα που συμμετέχει στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης. Η Κωνσταντίνα Πρασσά, όμως, δεν είναι απλά μια πολύ ωραία κοπέλα. Είναι μια εστεμμένη της ελληνικής ομορφιάς, αφού έχει τον τίτλο της Μις Τουρισμός.

Η Κωνσταντίνα είναι υποψήφια στο Περιστέρι με τον συνδυασμό του Ανδρέα Παχατουρίδη. Η ίδια δήλωσε για τη συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο:

«Η πρόταση του κ. Παχατουρίδη με τιμά ιδιαίτερα καθώς εκτός από άριστος Δήμαρχος είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος που θαύμαζα ανέκαθεν.

Η αγάπη του για τον Δήμο έχει φανεί έμπρακτα και ειλικρινά δεν αναρωτιέμαι γιατί είναι τόσο αγαπητός, γιατί απλά είναι κοντά στον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

Οι Περιστεριώτες είναι για εκείνον οικογένειά του. Είναι πολύ αισιόδοξο το γεγονός ότι δίνει την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να ασχοληθούν με τα κοινά αφού γνωρίζει ότι οι νέες, φρέσκιες ιδέες είναι εκείνες που θα συμβάλλουν στην περαιτέρω εξέλιξη της πόλης.

Σε μια εποχή που η χώρα αντί να εξάγει προϊόντα, εξάγει ‘μυαλά’, υπό την έννοια ότι νέοι άνθρωποι με εξαιρετικές σπουδές που θα μπορούσαν να προσφέρουν σε αυτό τον τόπο πηγαίνουν στο εξωτερικό αναζητώντας ευκαιρίες και καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, ο κ. Παχατουρίδης τους δίνει βήμα να εκφραστούν και να προσφέρουν, και αυτό είναι τουλάχιστον αξιέπαινο».

Η Κωνσταντίνα δεν ποντάρει μόνο στην ομορφιά της αλλά και στις σπουδές. Το μοντέλο που έχει κερδίσει τον τίτλο «Μις Τουρισμός», είναι πτυχιούχος ψυχολογίας και πρόσφατα πήρε και το δεύτερο πτυχίο της πάνω στο μάρκετινγκ. Και φυσικά το Περιστέρι και όλο το έθνος χρωστά ευγνωμοσύνη στον κ. Παχατουρίδη που δίνει την ευκαιρία σε ένα τέτοιο μυαλό να μην εξαχθεί…

konstantina-prasa-1 O konstantina-prasa-3

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συνελήφθη γνωστός μπασκετμπολίστας για ενδοοικογενειακή βία

Κασσελάκης: Αυτά είναι τα ψεύδη της κυβέρνησης Μητσοτάκη – Ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκπλήξει στις εκλογές

Πρόωρες εκλογές ζητάς όταν μπορείς να τις κερδίσεις

Κασσελάκης: Για τους λόγους αυτούς ζητάω πρόωρες εκλογές

Τραμπ: Μάζεψε 50 εκατ. δολάρια για την προεκλογική εκστρατεία του, σε μια δεξίωση

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...