ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε απαραίτητες αλλαγές για το κόμμα πέρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι σύμβουλοι που επέλεξε να βρίσκονται δίπλα του εκφράζουν το νέο πρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, με στόχο την εύρυθμη λειτουργία σε επίπεδο κόμματος.
Ο Τάκης Θεοδωρικάκος επί πολλά χρόνια ερευνούσε τις διαθέσεις της κοινής γνώμης και παρουσίαζε δημοσκοπήσεις της εταιρείας του, της GPO είναι «ιδανικός»για τον ρόλο του συμβούλου σε θέματα επικοινωνίας και στρατηγικής.
Ο Μιχάλης Μπεκίρης, έχει περάσει από την θέση του γραμματέα του προεδρείου της Βουλής αλλά και από υπουργική καρέκλα ως υφυπουργός μεταφορών, με πολιτικές επιστήμες στη Γαλλία και προϋπηρεσία ως δημοσιογράφος τώρα πια διατελεί διευθυντής του πολιτικού γραφείου της ΝΔ.
Ο Θανάσης Μπακόλας πέρασε από την αφανή θέση του λογογράφου του Κυριάκου Μητσοτάκη και αφού τον βοήθησε να πάρει το χρίσμα του προέδρου ήρθς η ώρα να ασχοληθεί με τα θέματα εξωτερικής πολιτικής για το κόμμα. Ο Γιώργος Μυλωνάκης έχει περάσει ουκ ολίγες φορές από τον ρόλο του ειδικού συμβούλου πριν αναλάβει τα θεσμικά και κοινοβουλευτικά θέματα όπως και ο Θανάσης Νέζης στο κόμμα.
Σε ρόλο συμβούλου και ο Στέλιος Νικηφοράκης εξ απορρήτων του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη από την εποχή που ήταν πρωθυπουργός.
























































