ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η αποπληρωμή από το Δημόσιο, στεγαστικών δανείων των θυμάτων τρομοκρατικών πράξεων ή εγκλημάτων βίας, ρυθμίζεται με κοινή απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης, Νίκου Παρασκευόπουλου και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Χουλιαράκη.
Σύμφωνα με την υπουργική απόφαση, η οποία δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ τεύχος Β΄, φύλλο 2092, της 7.7.2016), καθορίζεται η διαδικασία, τα δικαιολογητικά και όλες οι λεπτομέρειες, ώστε το στεγαστικό δάνειο που έχει λάβει το θύμα ή ο/η σύζυγός του ή τα ανήλικα παιδιά του θύματος, να αποπληρώνεται από το δημόσιο, εφόσον το ακίνητο εξυπηρετεί κοινές οικογενειακές ανάγκες.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, με τον τρόπο αυτό «η Πολιτεία συμπαραστέκεται στα θύματα σοβαρών εγκλημάτων και ανταποκρίνεται στη δέσμευση που ανέλαβε με το άρθρο 8 του νόμου 4285/2014, επ’ αφορμή της ανθρωποκτονίας, εν ώρα καθήκοντος, σωφρονιστικού υπαλλήλου των φυλακών Μαλανδρίνου».
























































