ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο - Τι είπε λίγο πριν το θάνατο της
Κλιμάκωση στην Τεχεράνη: Οι σκληροπυρηνικοί ωθούν το Ιράν προς τα πυρηνικά όπλα εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων
Τραμπ: «Μου το είπε η CIA» ότι ο Χαμενεΐ εμπλέκεται σε μια μακροχρόνια ομοφυλοφιλική σχέση
Ιράν: Περισσότεροι από 1.000.000 μαχητές έτοιμοι να αντιμετωπίσουν Αμερικανούς στρατιώτες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, απαίτησε από την Ελλάδα την έκδοση οκτώ στασιαστών που με στρατιωτικό ελικόπτερο προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης και ζήτησαν πολιτικό άσυλο.
Πρόκειται για επτά στρατιωτικούς, δύο ταγματάρχες, ένα λοχαγό και πέντε οπλίτες καθώς και έναν άντρα με πολιτικά, που μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στην γειτονική χώρα έφθασαν στην Αλεξανδρούπολη από την Κωνσταντινούπολη.
Όπως αναφέρει ο τουρκικός Τύπος, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου δήλωσε ότι «η Άγκυρα απαιτεί την έκδοση των οκτώ πραξικοπηματιών που προσγειώθηκαν στην Αλεξανδρούπολη, στην Ελλάδα».
Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα της Daily Sabah, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών ανέφερε ότι οι ελληνικές αρχές είναι έτοιμες να συνεργαστούν με την Τουρκία και θα κάνουν ό,τι είναι απαραίτητο.
























































