ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομος ο 86χρονος Ανδρέας Δρυμιώτης για τον «κίνδυνο» να πάει φυλακή ο Μητσοτάκης με 25%
Λουτράκι: Λαγοκέφαλος δάγκωσε δύο λουόμενους
Αθήνα: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας γυναικών μέσω «γραφείου ερωτικών ραντεβού»
Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Να «επικηρύξουν» τους λαγοκέφαλους σκέφτονται στην κυβέρνηση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο κ. Θανάσης Χειμωνάς χυδαιολογεί και υβρίζει συστηματικά, δημοσίως, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης, αλλά και οποιοδήποτε πρόσωπο δεν συμφωνεί μαζί του, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει.
Δεν θα του έδινε κανείς σημασία, ούτε φυσικά ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού εδώ και πολύ καιρό έχει ξεπεράσει κάθε όριο γραφικότητας. Τυγχάνει, όμως, όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται, τομεάρχης… Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ.
Δεν μπορεί καν να περάσει από το μυαλό μας η σκέψη ότι η κ. Γεννηματά συμμερίζεται τον γλωσσικό οχετό του εν λόγω κυρίου. Το γεγονός, όμως, ότι τον διατηρεί στη θέση του, είναι εξόχως προβληματικό για την πολιτική ζωή του τόπου.
Ο πολιτικός διάλογος οφείλει να γίνεται με αντιπαράθεση επιχειρημάτων και προγραμματικών θέσεων, κι όχι με εκφράσεις πεζοδρομίου οι οποίες όχι μόνο προσβάλλουν την νοημοσύνη μας, αλλά και διασύρουν, τελικά, το ίδιο το κόμμα του ΠΑΣΟΚ, καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.
























































