ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Παπανδρέου, Γρηγόρης Ψαριανός, ΔΗΜΑΡ, Ευάγγελος Βενιζέλος, Μαριλένα Κοππά, Φώτης Κουβέλης,


















































Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ
Τραμπ: «Το Ιράν κυβερνάται από τρελούς» μετά τις εκρήξεις στο Ορμούζ
Πάφος: Αλλαγή ονομασίας οδού Κεμάλ Ατατούρκ
«Σκοτεινά πλοία» τα μεσάνυχτα: Πώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διακινούν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Γιώργος Παπανδρέου επιχειρεί να στείλει πολιτικό μήνυμα ότι ο «πυρήνας της Αριστεράς είναι αυτό που γίνεται γύρω από τη ΔΗΜΑΡ» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Γρηγόρης Ψαριανός με αφορμή την παρουσία του πρώην Πρωθυπουργού στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαριλένας Κοππά μαζί με τον Φώτη Κουβέλη.
«Ο Παπανδρέου στέλνει σκληρό μήνυμα στον Βενιζέλο και την Ελιά. Ενδεχομένως η ΔΗΜΑΡ να έχει μια αύξηση ποσοστού με τους ανθρώπους του Παπανδρέου να παίρνουν μήνυμα ότι “ψηφίζουμε ΔΗΜΑΡ”» επισήμανε στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής του κόμματος.
«Εγώ επιμένω ότι η ΔΗΜΑΡ θα έπρεπε να είναι πυλώνας σε ανοιχτό διάλογο για την Κεντροαριστερά χωρίς ηγεμονισμούς και αποκλεισμούς. Κεντροαριστερά δεν είναι ούτε Το Ποτάμι, ούτε η Ελιά, ούτε ο Τρίτος Πόλος ούτε τα ρυάκια ούτε οι βελανιδιές, είναι όλα μαζί» δήλωσε με νόημα.
























































