ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Ανδρέας Παπανδρέου ο νεότερος -γιος του ΓΑΠ- σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος βουλευτής στο Ηράκλειο Κρήτης
Ο Σαμαράς αποτελειώνει τον Μητσοτάκη - Τον Σεπτέμβριο ανακοινώνει κόμμα
Έχει η αμυντική συμφωνία Σαουδικής Αραβίας-Τουρκίας-Πακιστάν πυρηνική διάσταση;
Έρωτας-Αντέρωτας: Σκέψεις με αφορμή τις νέες αρχαιολογικές έρευνες στην Αρχαία Ηλίδα
Ο Αλέξης Τσίπρας 2 Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη με σχέδιο για την Κοινωνική Δικαιοσύνη - Για τον λαό και την πατρίδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στις 11:30 το πρωί της Δευτέρας θα πραγματοποιηθεί η πολυσυζητημένη κοινή εμφάνιση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη με τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.
Ενώ οι διπλές εκλογές του Μαΐου να πλησιάζουν, οι δύο άνδρες θα καθίσουν στο ίδιο πάνελ στο βιβλιοπωλείο «Ιανός» για την παρουσίαση του βιβλίου της ευρωβουλευτή και εκ νέου υποψήφιας με τη ΔΗΜΑΡ, Μαριλένας Κοππά, «Το Αύριο Αργεί Πολύ: Για τη Σοσιαλδημοκρατία και την έξοδο από την κρίση».
Υπενθυμίζεται ότι η κ. Κοππά είχε εκλεγεί ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, από το οποίο αποχώρησε πρόσφατα για να θέσει υποψηφιότητα για την Ευρωβουλή με την συμπαράταξη Δημοκρατική Αριστερά – Προοδευτική Συνεργασία.
Η απόφαση του κ. Παπανδρέου να συμμετέχει στην παρουσίαση βιβλίου της κ. Κοππά, έχει προκαλέσει ενόχληση στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, καθώς ερμηνεύεται ως έμμεση στήριξη στον «τρίτο πόλο» που συγκροτεί η ΔΗΜΑΡ.
























































