Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οργή στη Ραφήνα για Μητσοτάκη και διαπλοκή – Καταιγιστικές εξελίξεις στη ΝΔ

Οργή στη Ραφήνα για Μητσοτάκη και διαπλοκή – Καταιγιστικές εξελίξεις στη ΝΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Βαλβίδα αποσυμπίεσης αναζητά το “καραμανλικό” στρατόπεδο την ώρα που οι διαρκώς εντεινόμενες επιθέσεις στο πρόσωπο του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, συνεχίζονται αδιάκοπα από το εκδοτικό συγκρότημα του Σταύρου Ψυχάρη και του Γιάννη Αλαφούζου.

Στο περιβάλλον του Κώστα Καραμανλή είναι πλέον παγιωμένη η πεποίθηση πως οι επιθέσεις εκπορεύονται από τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος επιχειρεί να κόψει κάθε διαύλους επικοινωνίας με το καραμανλικό στοιχείο της ΝΔ.

Εξάλλου, άπαντες συνομολογούν ότι εντελώς συμπτωματικά οι δύο εκδότες και καναλάρχες έχουν δεχθεί ανοιχτή στήριξη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις δικαστικές περιπέτειές τους για μαύρο χρήμα, γεγονός που έχει προκαλέσει μάλιστα αλγεινή εντύπωση, δεδομένου ότι παρά το γεγονός ότι η δικαστική διερεύνιση δεν έχει ολοκληρωθεί ένας αρχηγός κόμματος έσπευσε να τους παράσχει ασπίδα προστασίας.

Έτσι, μετά τη συνεχιζόμενη σιωπή της ηγεσίας της ΝΔ για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ και τον Ανδρέα Γεωργίου, όπερ στοχοποιεί για την κατάσταση της οικονομίας το 2009 στη διακυβέρνηση Καραμανλή, τα “χτυπήματα” ΔΟΛ και Καθημερινής εκλαμβάνονται ως προσπάθεια “χαριστικής βολής” στο καραμανλικό DNA της ΝΔ.

Τα δυο χθεσινά δημοσιεύματα, στο «Βήμα» αλλά και την «Καθημερινή» καθώς και η συνέντευξη “αγιογραφία” του Ανδρέα Γεωργίου που βγάζει λάδι το ΠΑΣΟΚ και επιρρίπτει όλες τις ευθύνες στην περίοδο διακυβέρνησης Καραμανλή, ξεχείλισαν το ποτήρι για τους καραμανλικού.

Η ένταση στο εσωτερικό της ΝΔ πλέον έχει φτάσει σε σημείο βρασμού, παρά τις περί του αντιθέτου “προκλητικές” όπως χαρακτηρίζονται” διαβεβαιώσεις Μητσοτάκη ότι διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Κώστα Καραμανλή και τον Αντώνη Σαμαρά, προαναγγέλλουν εκρηκτικές εξελίξεις και ανοιχτό γαλάζιο μέτωπο.

Το μόνο το οποίο μέχρι στιγμής διαρρέεται από το στρατόπεδο του Κ. Καραμανλή είναι ότι “δεν θα αφήσουμε τον Μητσοτάκη να κάνει τη Νέα Δημοκρατία παραμάγαζό του μαζί με τον Σημίτη”. Τα υπόλοιπα πάντως, όπως φαίνεται, λίαν συντόμως, εντός του φθινοπώρου θα λάβουν εκρηκτικές διαστάσεις και θα συμπαρασύρουν πολλούς…

Μόνο τυχαία δεν πρέπει να θεωρηθεί η σημερινή έμμεση απειλή του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου της κυβέρνησης Καραμανλή, Ευάγγελου Αντώναρου για τη στάση και το ρόλο Σαμαρά στο Μνημόνιο το 2010…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Βελόπουλος: Να ακυρώσει άμεσα τη συνάντηση με Ερντογάν στην Τουρκία ο Μητσοτάκης

Χαμός στον Παναθηναϊκό: Ανακοίνωσε συλλαλητήριο η Θύρα 13 για να φύγει ο Αλαφούζος

Εμπαιγμός από Ερντογάν ενόψει συνάντησης με Μητσοτάκη: Με λίγη … θυσία θα προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις

Μητσοτάκης: «Βόλτα με το ποδήλατο μετά το αρνί! Βοηθάει και στη χώνεψη!»

Κασσελάκης: Επί Μητσοτάκη αποφυλακίζεται ο Μιχαλολιάκος – H απάντηση Μαρινάκη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Το «σύνδρομο της μαϊμούς» – Σχέσεις εξάρτησης μέχρι να βρεθεί ο επόμενος
Όσο αστεία κι αν σας φαίνεται η ονομασία του συγκεκριμένου συνδρόμου, η αλήθεια είναι πως...