Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ντε Μεζιέρ: Όλες οι χώρες πρέπει να βοηθήσουν την Ελλάδα με το προσφυγικό

Ντε Μεζιέρ: Όλες οι χώρες πρέπει να βοηθήσουν την Ελλάδα με το προσφυγικό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Όλες οι χώρες πρέπει να βοηθήσουν στο να ξεπερασθούν οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Ελλάδα» όσον αφορά το προσφυγικό, δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών Τ. Ντε Μεζιέρ, προσθέτοντας ότι η Γερμανία, με την κίνησή της υπέρ της επανεγκατάστασης «ελπίζει να προσφέρει ένα θετικό παράδειγμα και σε άλλες χώρες της Ένωσης».

«Από τον Σεπτέμβριο εκατοντάδες πρόσφυγες που βρίσκονται στη χώρα μας, κάθε μήνα θα μπορούν να επανεγκαθίστανται στη Γερμανία» δήλωσε από την πλευρά του ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών Αντζελίνο Αλφάνο, o oποίος συνάντησε -σε φεστιβάλ καθολικής οργάνωσης, στο Ρίμινι- τον Γερμανό ομόλογό του Τόμας Ντε Μεζιέρ.

«Πρόκειται για ένα πολύ ισχυρό μήνυμα, διότι αφού η Γερμανία λέει “ναι” στις επανεγκαταστάσεις, θα μπορέσουν να το κάνουν και άλλες χώρες, οι οποίες, μέχρι τώρα, δεν έχουν σηκώσει το βάρος του Βερολίνου», πρόσθεσε ο κ. Αλφάνο, μιλώντας στην εφημερίδα «Λα Ρεπούμπλικα».

«Θέλουμε να επαναπατρίσουμε τους παράτυπους μετανάστες και να υποδεχθούμε τους πρόσφυγες. Η υποδοχή αυτή, όμως, πρέπει να γίνει πραγματικότητα σε όλη την Ευρώπη, με γνώμονα την αρχή της ίσης κατανομής» τόνισε ο Ιταλός υπουργός.

Ο Αντζ. Αλφάνο, επικεφαλής του κόμματος Νέα Κεντροδεξιά, υπογράμμισε ότι «η Ευρώπη πρέπει να συνεργασθεί με τις διάφορες αφρικανικές χώρες καταγωγής και διέλευσης, ώστε να περιορισθούν τα μεταναστευτικά ρεύματα».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ανατ. Μεσόγειος: Η αμερικανική μετατόπιση, η αδυναμία της ΕΕ και η άνοδος των περιφερειακών ανταγωνισμών

Ντόναλντ Τραμπ: Δεν είναι εύκολη υπόθεση η λήξη του πολέμου στην Ουκρανία

Ισραηλινή Πρεσβεία στην Αθήνα: 700.000 οι Εβραίοι πρόσφυγες από τις μουσουλμανικές χώρες στο Ισραήλ

Η Γκρέτα Τούνμπεργκ έβαψε πράσινο το Μεγάλο Κανάλι της Βενετίας

Άνγκελα Μέρκελ: Φταίμε όλοι για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...