ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η δωροδοκία των 6 δισ.: Η μυστική προσφορά του Κατάρ στο Ιράν για την παύση των ιρανικών επιθέσεων στο έδαφός
Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε
Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
Με κόστος 2 δισ. δολάρια την ημέρα, πόσο μπορεί να αντέξει η Ουάσιγκτον τον πόλεμο με το Ιράν;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κριτική στην κυβέρνηση και την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας ασκεί ο βουλευτής της Ν.Δ., Γιάννης Βρούτσης, με αφορμή τη νέα ρύθμιση των 100 δόσεων προς τον ΟΑΕΕ.
Σύμφωνα με τον «γαλάζιο» βουλευτή, οι πρώτες δηλώσεις του κ. Κατρούγκαλου περί νέας ρύθμισης «100 δόσεων» δημιούργησαν προσδοκίες και κλίμα αναμονής ακόμη και στους συνεπείς φορολογούμενους για την τακτοποίηση των υποχρεώσεων τους.
«Μια δήλωση, που όπως αποδείχτηκε δεν ήταν προϊόν μιας συνολικής κυβερνητικής θέσης, αλλά μια επιπόλαιη και λανθασμένη δήλωση που έγινε κάτω από την πίεση της κατάρρευσης της ρύθμισης των 100 δόσεων» προσθέτει, στον ίδιο τόνο.
«Οι χθεσινές δηλώσεις του υπουργού Εργασίας, ότι θα υπάρξει νέα ρύθμιση μόνο για τις ασφαλιστικές οφειλές – κάτι που δεν έχει προηγούμενο – περιέπλεξε ακόμη περισσότερο την κατάσταση» συνεχίζει ο κ. Βρούτσης, ο οποίος ζητεί από την κυβέρνηση να ενημερώσει για τις πραγματικές της προθέσεις.
«Ο λαϊκισμός είναι μια κακή συνήθεια που δύσκολα ξεπερνιέται» καταλήγει, σκωπτικά.
























































