Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παυλόπουλος: Μόνο με ομόνοια θα βγούμε από την κρίση

Παυλόπουλος: Μόνο με ομόνοια θα βγούμε από την κρίση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μόνο με ομόνοια θα βγούμε από την κρίση και τα μνημόνια, ήταν το μήνυμα ενότητας που έστειλε από τη Λίμνη Ευβοίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Στην αντιφώνησή του, στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης με αφορμή τις προσπάθειες των αρχών και των πολιτών στην αντιμετώπιση των πρόσφατων πυρκαγιών στην περιοχή, είπε χαρακτηριστικά: «Μας διδάσκετε πώς πρέπει να αντιμετωπίσουμε τούτη τη βαθιά κρίση, η οποία διαπερνά τον τόπο και η οποία κινδυνεύει να οδηγήσει σε ρήξη του κοινωνικού ιστού. Μόνο με την ομόνοια μπορούμε να το πετύχουμε.

“Πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι”

Όχι ότι υποτιμά κανείς τις επιμέρους διαφορές των δημοκρατικών δυνάμεων. Πρέπει να τις αναγνωρίζουμε και να τις σεβόμαστε. Αλλά μπροστά στα σημαντικά, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σημείωσε ότι η συνεργασία που επέδειξαν όλα τα μέρη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, και οι προσπάθειες για την ανάπλαση της περιοχής, μας δείχνει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Ο κ. Παυλόπουλος δεσμεύτηκε προσωπικά, στο μέτρο που του αναλογεί, και σε συνεργασία με τον αρμόδιο υπουργό και την Αυτοδιοίκηση, ότι θα συμβάλει στην προσπάθεια αποκατάστασης του φυσικού περιβάλλοντος.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο κ. Παυλόπουλος βράβευσε για τις προσπάθειές τους στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών στη βόρεια Εύβοια, στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της ΕΛΑΣ και εθελοντές.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τραγωδία στη Βάρη: Νεκροί δυο άνδρες από ηλεκτροπληξία

Σαμαράς σε Τασούλα: Ο Μητσοτάκης ξεπλένει την Τουρκία στα μάτια της διεθνούς πολιτικής σκηνής

Ο Αλέξης Τσίπρας συνέθλιψε τον Γιάννη Στουρνάρα! Τρομερές αποκαλύψεις για το μνημονιακό μαύρο θέατρο της προπαγάνδας

Τσίπρας στον ΠτΔ: Καμία συναίνεση στην κυβέρνηση για την αναθεώρηση του Συντάγματος

Τσουκαλάς: Βαθιά υποκρισία Μητσοτάκη η αναθεώρηση του άρθρου 86 που εργαλειοποίησε για να μην παραπεμφθούν υπουργοί του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...