Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το παρασκήνιο πίσω από τις θεματικές άδειες – Ικανοποίηση στο Μαξίμου

Το παρασκήνιο πίσω από τις θεματικές άδειες – Ικανοποίηση στο Μαξίμου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μπορεί το ενδιαφέρον όλων να είναι “καρφωμένο” στην Καλλιθέα και την εν εξελίξει δημοπρασία για τις τηλεοπτικές άδειες πανελλαδικής εμβέλειας, ωστόσο πίσω φαίνεται πως μένει το θέμα των θεματικών αδειών.

Η απόφαση να παραπεμφθούν στις καλένδες επί του παρόντος οι θεματικές άδειες φαίνεται πως είναι ειλημμένη, αφού επιβεβαιώθηκε από τα πλέον αρμόδια κυβερνητικά στελέχη.

Τόσο η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη όσο και ο ΓΓ Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος επιβεβαίωσαν τους νέους κυβερνητικούς σχεδιασμούς.

«Το θέμα των θεματικών αδειών ή των περιφερειακών κ.λπ. θα ανοίξει αργότερα…» σημείωσε μιλώντας τη Δευτέρα στο Real Fm η κυβερνητική εκπρόσωπος, χωρίς να προβεί σε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

Ωστόσο η επόμενη φράση της έβαλε “φωτιά” στους ενδιαφερόμενους για τις θεματικές άδειες, αφού υπογράμμισε πως “εάν θα υπάρχουν θεματικές άδειες, θα το συζητήσουμε”

Ακόμα περισσότερο προχώρησε ο Λευτέρης Κρέτσος, ο οποίος την Τρίτη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ έκανε λόγο για “άκαιρη συζήτηση”. “Είναι πιο σημαντικό να μιλήσουμε για αδειοδότηση περιφερειακών σταθμών και να αφήσουμε τις θεματικές άδειες. Αυτό θα προκύψει μόνο αν αλλάξουν τα δεδομένα της αγοράς και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που να δικαιολογεί την προκήρυξη θεματικών αδειών”.

Την ίδια ώρα πάντως κυβερνητικές πηγές διαψεύδουν τις πληροφορίες που διαδόθηκαν το βράδυ της Τρίτης για τις τηλεοπτικές άδειες, τονίζοντας ότι η διαδικασία συνεχίζεται απρόσκοπτα χωρίς να μπορεί να βγει καμία πληροφορίες από το σφραγισμένο κτήριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

Πάντως, ήδη από τη διαδικασία στο Μαξίμου μετρούν θετικά, αφού πέρα από τα χρήματα που θα μπουν στα δημόσια ταμεία, θέμα το οποίο θα αποτελέσει και όπλο στη φαρέτρα του πρωθυπουργού ενόψει ΔΕΘ, κυβερνητικά στελέχη επισημαίνουν το σαφές μήνυμα αλλαγής το οποίο εκπέμπει η κυβέρνηση εντός και εκτός συνόρων.

Έτσι, ιδιαίτερη ικανοποίηση σκόρπισε στην Ηρώδου Αττικού το ρεπορτάζ των New York Times το οποίο τιτλοφορείται “Η Ελλάδα χτυπά το τρίγωνο της διαφθοράς στην τηλεόραση“.

Τέλος, ικανοποίηση επικρατεί για τα ήξεις αφίξεις της Νέας Δημοκρατίας στο θέμα των αδειών, γεγονός που καταδεικνύει το αδιέξοδο της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά την ταύτιση μέχρις εσχάτων, όπως τόνισε η Όλγα Γεροβασίλη, με τη διαπλοκή.

“Από το ακυρώνω τον νόμο Παππά το βράδυ της Δευτέρας η ΝΔ πέρασε μέσα σε λίγες ώρες το πρωί της Τρίτης στο “επεκτείνω τις άδειες” αναφέρουν σκωπτικά συνεργάτες του πρωθυπουργού στο TRIBUNE, διερωτώμενοι πώς προέκυψε αυτή η κυβίστηση…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης: Επί Μητσοτάκη αποφυλακίζεται ο Μιχαλολιάκος – H απάντηση Μαρινάκη

Κασσελάκης: «Ο κόσμος έχει κουραστεί με την αλαζονείες του 41%»

Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Αττικόν για Καλλιάνο: «Ενώ ψήφισε μέτρα για την ιδιωτικοποίηση της υγείας, απειλεί γιατρούς και νοσηλευτές»

Ανδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο υπουργείο Εσωτερικών – Πλήγμα στην εκλογική διαδικασία

Δημοσκόπηση GPO: Πρώτη η ΝΔ, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...