Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Ο Βενιζέλος έχει πάρει τον κατήφορο των ύβρεων”

“Ο Βενιζέλος έχει πάρει τον κατήφορο των ύβρεων”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στην αντεπίθεση πέρασε η Μαριλένα Κοππά, η οποία έχει γίνει το πρόσωπο των ημερών εξ αιτίας της κοινής εμφάνισης Παπανδρέου Κουβέλη στην παρουσίαση του βιβλίου της.

Σχολιάζοντας στο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 την απάντηση που έδωσε χθες ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σχετικά με την παρουσία του Γιώργου Παπανδρέου στην βιβλιοπαρουσίαση η κ. Κοππά σημείωσε:

«Ο κ. Βενιζέλος το τελευταίο διάστημα έχει ακολουθήσει έναν κατήφορο ύβρεων δεν θα τον ακολουθήσω κι εγώ. Ας κοιτάξει τα του οίκου του στο ΠΑΣΟΚ».

Επιπλέον, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση τονίζοντας πως «η ΔΗΜΑΡ έφυγε για πολύ συγκεκριμένους λόγους, οι οποίοι ακόμη δεν έχουν αρθεί. Δεν υπάρχει ταμπού ως προς τη συνεργασία. Υπό τον όρο να υπάρξουν κόκκινες γραμμές και προγραμματικές συμφωνίες».

Όσον αφορά την παρουσία του Γιώργου Παπανδρέου στην παρουσίαση του βιβλίου της η κ. Κοππά σημείωσε: «Δεν μπορώ να εκφράσω τον Γ. Παπανδρέου και τις προθέσεις του. Κάλεσα ανθρώπους που έχουμε μια κοινή διαδρομή και πορεία. Ο Γιώργος Παπανδρέου, μου έδωσε την ευκαιρία να μπω στον πολιτικό στίβο, και με τον Φώτη Κουβέλη επιχειρούμε να κάνουμε τον τρίτο πόλο μεταξύ Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο, δεν παύει να με εκπλήξει πως κάθε παρέμβαση του Γ. Παπανδρέου προκαλεί τέτοια αναταραχή στο ΠΑΣΟΚ».

«Επέλεξε να εμφανιστεί σε ένα βιβλίο που αφορά την έξοδο από την κρίση. Και ο Κουβέλης και ο Παπανρέου έχει μια αγωνία για τον χώρο. Τον ενδιέφερε να συμμετάσχει σε κάτι τέτοιο. Με τον Γιώργο Παπανδρέου συνεργάζομαι εδώ και 20 χρόνια κι έχει αναπτυχθεί και μια προσωπική σχέση».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Παπανδρέου προς Ν.Δ.: Υπονομεύετε τα αυτονόητα μιας δημοκρατικής πολιτείας

Πέθανε σε ηλικία 67 ετών ο πρώην βουλευτής Νίκος Τσούκαλης

Παυλόπουλος-Βενιζέλος: Αντισυνταγματικός ο νόμος για τη φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών

Μετά από 15 χρόνια

Γιώργος Παπανδρέου: Όταν συσπειρώνονται οι δημοκρατικοί νικάνε

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...