Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πρωτοφανής δήλωση Κουρουμπλή: “Ο Τσίπρας δεν είναι μασόνος”

Πρωτοφανής δήλωση Κουρουμπλή: “Ο Τσίπρας δεν είναι μασόνος”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στη διαμάχη Φίλη – Εκκλησίας αναφέρθηκε ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής, τονίζοντας ότι «στο μάθημα των θρησκευτικών πρέπει να πέσουν οι τόνοι, το θέμα είναι επιστημονικό, ο υπουργός (Παιδείας) έχει πει ότι πρέπει να γίνει διάλογος, και είμαι βέβαιος ότι τα πράγματα θα αποκατασταθούν και θα λυθεί η παρεξήγηση».

«Κανείς από αυτή την κυβέρνηση δεν έχει αμφισβητήσει το ρόλο της Ορθοδοξίας αυτές τις κρίσιμες στιγμές, είναι ρόλος πατριωτικός και εθνικός. Η κυβέρνηση έχει ιδιαίτερα ειλικρινή σεβασμό στην εκκλησία», τόνισε.

«Ο Τσίπρας δεν είναι μασόνος, ας ψάξουν αλλού. Δεν μπορούν να ενοχοποιούνται οι σκέψεις, το να λέει ένας άνθρωπος μια σκέψη δεν σημαίνει ότι έγινε και νόμος», είπε ακόμη ο κ. Κουρουμπλής.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής αναφερόμενος στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών, τόνισε ότι οι οριστικοί υπερθεματιστές δεν είναι αδειούχοι.

«Δεν έχουν πάρει ακόμη άδειες οι υπερθεματιστές», ανέφερε.

«Ο νόμος λέει ότι οι τέσσερις έχουν ανακηρυχθεί οριστικοί υπερθεματιστές, δεν είναι αδειούχοι, υπάρχουν μεταξύ τους ενστάσεις, ελέγχεται το πόθεν έσχες έχουμε μια διαδικασία, ας κάνουν λίγη υπομονή να δούμε πώς θα εξελιχθεί η διαδικασία» πρόσθεσε.

Μάλιστα, ο κ. Κουρουμπλής δήλωσε ότι «δεν είναι τέσσερις άδειες, είναι και η ΕΡΤ, και η ΕΡΤ 3…».

Δυο κανάλια μένουν χωρίς άδεια, και οι εργαζόμενοι που θα χάσουν τη δουλειά τους θα ενσωματωθούν στα κανάλια με άδεια υποστήριξε, κάνοντας λόγο για επιδότηση θέσεων εργασίας για προσλήψεις των εργαζομένων.

Ο υπουργός δήλωσε ότι ο νόμος Παππά για την αδειοδότηση τηρείται κατά γράμμα, προσθέτοντας ότι ποινικές ευθύνες θα έχουν όσοι από τους υποψηφίους φοροδιαφεύγουν αν διαπιστωθεί κάτι τέτοιο.

«Ούτε ένας ψηφοφόρος που ψήφισε τον ΣΥΡΙΖΑ δεν μετακινείται δεξιά, ο λαός ξέρει τι σημαίνει Δεξιά. Ο κ. Μητσοτάκης έδειξε ανωριμότητα που ζητεί εκλογές» ανέφερε δε ο υπουργός.

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής άφησε αιχμές και κατά του Γιάννη Στουρνάρα για τους ελέγχους στην Attica Bank, δηλώνοντας ότι «περιμένω από την ΤτΕ ελέγχους στα θαλασσοδάνεια της τελευταίας δεκαετίας».

«Δεν αντέχει η κοινωνία μείωση συντάξεων» απάντησε εξάλλου ο υπουργός στο ΔΝΤ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το International Conference «Exercise is Medicine» 2025

Στα σερβικά το βιβλίο του αρχιμανδρίτη Αρίσταρχου Γκρέκα: «Τεχνητή Νοημοσύνη και Άνθρωπος: Μια Ορθόδοξη Θεολογική Προσέγγιση»

Ο Αρχιμανδρίτης Νικόδημος Φαρμάκης εξελέγη Επίσκοπος Επιδαύρου

Στην Αμαλιάδα εγκαινιάστηκε το πρώτο μνημείο για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα της Κύπρου που κατέφυγαν το 1974 στην Ελλάδα – Μητροπολίτης Ησαΐας: «Η Ελλάδα είναι για εμάς μητέρα πατρίδα· το αίμα νερό δεν γίνεται»

Μετεγγραφές φοιτητών: Οι δικαιούχοι και η διαδικασία των αιτήσεων

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...