ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκκλησία της Ελλάδος, Ένωση Κεντρώων, Νίκος Φίλης, Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων,


















































Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Συρία: Νέα επανάσταση ενάντια στο τζιχαντιστικό καθεστώς του Τζουλάνι - «Όχι στην Τουρκία»
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κάναμε έκκληση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να επαναφέρει στην τάξη το υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη αναφέρει η Ένωση Κεντρώων, σχολιάζοντας την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του δεύτερου και της Εκκλησίας για το μάθημα των θρησκευτικών.
Η Ένωση Κεντρώων σημειώνει ότι «στηρίζει την ανεξιθρησκεία, στηρίζει όμως και την Ορθόδοξη επίσημη Εκκλησία της Ελλάδος».
«Τα της ανεξιθρησκείας τα υπαγορεύει, η δημοκρατική μας συνείδηση και η Ευρωπαϊκή Ένωση. Τα της Ορθοδοξίας τα υπαγορεύει η πίστη της τεράστιας πλειοψηφίας του ελληνικού λαού. Καλούμε, τον κ. Τσίπρα να επαναφέρει στη τάξη τον κ. Φίλη», συμπληρώνει.
Να ενημερώσει κάποιος την Ένωση Κεντρώων ότι το Σύνταγμα αναφέρει την Ορθοδοξία ως “επικρατούσα” και όχι ως “επίσημη” θρησκεία της Ελλάδας. Καλό είναι να γνωρίζουν το Σύνταγμα, μιας και κατάφεραν μετά από πολλούς κόπους και άπειρες πίτσες να μπουν στη Βουλή.
























































