Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πάνος Καμμένος: Μια σύγκρουση Πολιτείας-Εκκλησίας θα ήταν καταστροφική

Πάνος Καμμένος: Μια σύγκρουση Πολιτείας-Εκκλησίας θα ήταν καταστροφική
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Η συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Αρχιεπίσκοπο έδωσε λύση, γιατί μία σύγκρουση της Εκκλησίας με την Πολιτεία θα ήταν καταστροφική για την Ελλάδα» ανέφερε στον ΑΝΤ1 ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Ερωτηθείς τι θα έκανε αν ο αρχιεπίσκοπος ζητούσε να πέσει η κυβέρνηση απάντησε πως «αν επέμενε η κυβέρνηση κι έλεγε ότι αγνοούμε την Εκκλησία και αν άλλαζαν τα πάντα στα θρησκευτικά, με την έννοια της αποπομπής της Ορθοδοξίας, δεν θα στήριζα την κυβέρνηση και αυτό το είπα ευθέως μπροστά στον Πρωθυπουργό και τον Αρχιεπίσκοπο».

Αναφορικά με τα ειδικά μισθολόγια των σωμάτων ασφαλείας, ο κ. Καμμένος είπε ότι «δεν πρόκειται να μειωθούν ούτε ένα ευρώ».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Γεωργία αποχαιρέτησε τον αναμορφωτή Πατριάρχη Ηλία Β’ – Οικ. Πατριάρχης Βαρθολομαίος: «Ο Πατριάρχης δεν απέθανε, αλλά καθεύδει»

Μητσοτάκης: Όχι πρόωρες εκλογές, όχι ανασχηματισμός

Το Μαξίμου απάντησε στον Σαμαρά: «Συνήθεις εκτός πραγματικότητος τοποθετήσεις»

Ο Αντώνης Σαμαράς ξεσκέπασε τον Κυρ. Μητσοτάκη: «Δυνητική εκχώρηση κυριαρχικών μας δικαιωμάτων» στην ΑΟΖ – Τι αποκαλύφθηκε!

Στα σερβικά το βιβλίο του αρχιμανδρίτη Αρίσταρχου Γκρέκα: «Τεχνητή Νοημοσύνη και Άνθρωπος: Μια Ορθόδοξη Θεολογική Προσέγγιση»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...