ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Ο Πύργος του Πειραιά έγινε… Allwyn moment - Εντυπωσιακές εικόνες από το εμβληματικό κτήριο που έχει φωταγωγηθεί στα χρώματα της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συλλαλητήριο για τα εργασιακά διοργανώνει το ΠΑΜΕ στις 18:30 στο Σύνταγμα, διεκδικώντας την κατάργηση των «αντεργατικών» νόμων των τελευταίων ετών και την υπογραφή Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και κλαδικών συμβάσεων εργασίας.
Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο στο κάλεσμα του τονίζει την «απαίτησή» του για κατώτατο μισθό στα 751 ευρώ και ζητεί επίσης αυξήσεις σε μισθούς, συντάξεις και κοινωνικές παροχές.
«Στις 17 Οκτώβρη καταθέτουμε το πόρισμα των εργαζομένων», λέει το ΠΑΜΕ, αναφέροντας ότι θα κατατεθεί σχέδιο νόμου σε όλα τα κόμματα, εκτός της Χρυσής Αυγής, με την απαίτηση να συζητηθεί και να γίνει νέος νόμος.
























































