Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πόλεμος Παπαντωνίου – Real News για τους λογαριασμούς στην Ελβετία

Πόλεμος Παπαντωνίου – Real News για τους λογαριασμούς στην Ελβετία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με τίτλο: ” “Καίνε” τον Γιάννο 8 νέοι λογαριασμοί της συζύγου του” κυκλοφορεί σήμερα η Realnews, η οποία επισημαίνει ότι “οι Αρχές αναζητούν σε τράπεζα της Γενεύης μίζες από τα υποβρύχια”.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει: “Με απόρρητο έγγραφό τους οι ελληνικές δικαστικές Αρχές ζητούν από την Εισαγγελία της Ελβετίας να ανοίξουν οι άγνωστοι λογαριασμοί της Σταυρούλας Κουράκου, καθώς από τις έρευνες προκύπτουν βάσιμες ενδείξεις δωροδοκίας του πρώην υπουργού Αμυνας από τη γερμανική εταιρεία HDW/Ferrostaal”.

Ο Γιάννος Πανπαντωνίου απάντησε αργά το βράδυ ότι είναι ψευδέστατο το άρθρο και θα προσωρήσει σε αγωγή κατά της εφημερίδας. Από την πλευρά της η εφημερίδα απάντησε ότι πτοείται από τις αγωγές.

Η δήλωση του Γιάννου Παπαντωνίου:

«Στο φύλλο αυτής της Κυριακής της εφημερίδας REAL NEWS, το πρωτοσέλιδο άρθρο αναφέρεται σε δήθεν ύπαρξη “8 νέων λογαριασμών” που συνδέονται με “μίζες” σε εξοπλιστικά προγράμματα. Το δημοσίευμα αυτό είναι ψευδέστατο, συκοφαντικό και παντελώς ανυπόστατο. Συγκεκριμένα:

(α) Δεν υπάρχουν 8 λογαριασμοί. Υπάρχει ένας λογαριασμός, ύψους 1,3 εκατ. ευρώ, που είχε δημιουργήσει η σύζυγός μου το έτος 2000 (Μάιο και Αύγουστο) για τα παιδιά της από τον προηγούμενο γάμο της. Ο λογαριασμός, σύμφωνα με στοιχεία της τράπεζας που έχουν ελεγχθεί από τις αρχές, υποδιαιρείται σε 8 υπολογαριασμούς, ανάλογα με τη διαχείριση από την τράπεζα του ενός και μοναδικού κατατεθέντος ποσού.

(β) Ανέλαβα το υπουργείο Εθνικής Άμυνας στις 31 Οκτωβρίου του 2001, σε χρόνο πολύ μεταγενέστερο από τη δημιουργία αυτού του λογαριασμού. Αποδεικνύεται, εξάλλου, από στοιχεία της τράπεζας που έχουν προσκομιστεί στις αρχές και έχουν ελεγχθεί, ότι μετά τον Αύγουστο του 2000 δεν κατατέθηκε ούτε ένα ευρώ στο λογαριασμό.

(γ) Κατά συνέπεια, δεν υπάρχει, και δεν θα μπορούσε να υπάρξει, καμιά απολύτως σχέση αυτού του λογαριασμού με εξοπλιστικά προγράμματα.

(δ) Η σύζυγός μου έχει χορηγήσει τρείς (3) εξουσιοδοτήσεις σε ισάριθμες αρμόδιες αρχές για το άνοιγμα του λογαριασμού.

Επειδή η ψευδολογία και η κατασυκοφάντηση δεν μπορούν, σε μια ευνομούμενη πολιτεία, να συνεχίζονται επ’ άπειρον, ζήτησα από το δικηγόρο μου να κατατεθεί αγωγή κατά της εφημερίδας REAL NEWS για βαρύτατη δυσφήμηση».

Η απάντηση της Realnews:

«Οι αγωγές εναντίον της εφημερίδας μας ήταν στο πρόσφατο παρελθόν προσφιλής μέθοδος του κ. Άκη Τσοχατζόπουλου και των συνεργατών του, στην προσπάθειά τους να μας φιμώσουν. Είναι προφανές ότι δεν μας πτοούν. Το ρεπορτάζ μας στηρίζεται γι’ άλλη μία φορά σε επίσημα έγγραφα, τα οποία και δημοσιεύουμε».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μάρσελ Ντέτλινγκ (Ελβετία): «Στην Ελβετία κυβερνά ο λαός και όχι οι γραφειοκράτες στις Βρυξέλλες»

Ελβετία: Αυξάνει τις στρατιωτικές δαπάνες λόγω του πολέμου στην Ουκρανία

Πούτιν: Θα δώσουμε ανεπανόρθωτο πλήγμα στην Ουκρανία – Δεν θα εγκαταλείψουμε ποτέ τα εδάφη

Ελβετία: Η «σφαγή» των λύκων αναβλήθηκε – Οργισμένοι αγρότες και κτηνοτρόφοι

Στην Ελβετία εξετάζουν να επιτρέψουν την πώληση κοκαΐνης για ψυχαγωγική χρήση

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...