ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Διαπλοκή, Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, Λευτέρης Κρέτσος, Τηλεόραση,


















































Σχέδιο ανατροπής στην Ανατολική Μεσόγειο! Ελλάδα και Ισραήλ στο ίδιο στρατόπεδο
Ερντογάν και ο πόλεμος στο Ιράν: Ο αυταρχισμός καθιστά την Τουρκία ευάλωτη
Τραμπ: Τελεσίγραφο 48 ωρών στο Ιράν για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
Έπεσε ελικόπτερο του Κατάρ - 7 νεκροί Καταριανοί και Τούρκοι
Το Ιράν δηλώνει έτοιμο για συνεργασία με την υπηρεσία του ΟΗΕ για τη ναυτιλιακή ασφάλεια στον Κόλπο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Αν το Συμβούλιο της Επικρατείας κρίνει αντισυνταγματικό το νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες θα επιστρέψουμε στο προηγούμενο τηλεοπτικό καθεστώς» ανέφερε στα “Παραπολιτικά 90,1” ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης Λευτέρης Κρέτσος. Ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση θα σεβαστεί την όποια απόφαση της Δικαιοσύνης και αν ο νόμος κριθεί αντισυνταγματικός θα επιστραφούν τα χρήματα της πρώτης δόσης στους υπερθεματιστές.
Ο Λ. Κρέτσος τόνισε πως η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη, σημειώνοντας ότι οποιαδήποτε προσπάθεια χειραγώγησης δεν πρέπει να υπάρχει. Ανέφερε ακόμη ότι είναι λυπηρό να εκφοβίζονται δημόσιοι λειτουργοί και κάλεσε όλους να αφήσουν τη δικαιοσύνη στο απυρόβλητο να κάνει τη δουλειά της.
Ο γ.γ. Ενημέρωσης εκτίμησε πως με την χθεσινή απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας δεν άλλαξε τίποτα. Σημείωσε πως είναι μια μάχη που θα δώσει η κυβέρνηση, λέγοντας πως ότι έχει γίνει μέχρι σήμερα είναι συμβατό με το Σύνταγμα.
Σε ό,τι αφορά την τροπολογία που προβλέπει τη διακοπή λειτουργίας σε πέντε ημέρες για τα κανάλια που δεν έχουν λάβει άδεια, ο γ.γ. Ενημέρωσης υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση θα την επανακαταθέσει. Κάλεσε επίσης την ΝΔ να ανταποκριθεί στην προσπάθεια της κυβέρνησης για συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.
Ο Λ. Κρέτσος είπε τέλος πως η κυβέρνηση δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια εξηγώντας πως το κράτος έχει αποδείξει ότι έχει τη δυνατότητα να παρεμβαίνει και έχει την πολιτική βούληση για συναίνεση σε βασικά ζητήματα.
























































