ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φωτήλας της… προσκολλήσεως: Θα στηρίξω Μητσοτάκη και ας μην ενταχθώ

Φωτήλας της… προσκολλήσεως: Θα στηρίξω Μητσοτάκη και ας μην ενταχθώ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με υπερβάλλοντα ζήλο σε σημείο που αγγίζει τα όρια της δουλοπρέπειας ο άρτι διαγραφείς βουλευτής Αχαΐας του Ποταμιού, Ιάσωνας Φωτήλας, δηλώνει πως θα στηρίξει τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ανεξάρτητα από την ένταξή του στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μιλώντας στον ρ/σ του ΑΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9 Fm», έκανε λόγο για ανακοίνωση λάσπης από την πλευρά του Ποταμιού, είπε πως δεν έχει μιλήσει με τη ΝΔ, αλλά τόνισε πως θα στηρίξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ, ανεξάρτητα από την ένταξή του ή όχι στο κόμμα.

Σχετικά με τη διαγραφή του, σημείωσε πως είχε εκφράσει την αγωνία του για την πορεία του κόμματος και ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, με επιστολή του στο Ποτάμι, είχε χτυπήσει το καμπανάκι κινδύνου και ζητούσε σύγκληση της Κ.Ο.

Το Ποτάμι δεν μπορεί να έχει αυτόνομη πορεία, υπογράμμισε και τόνισε ότι το πρόγραμμα του κόμματος και τα στελέχη έχουν πολλά να πουν.

Ανέφερε ακόμη πως είχε πει στον Σταύρο Θεοδωράκη ότι η μοναδική ελπίδα για το κόμμα είναι η συνεργασία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ωστόσο τόνισε ότι δήλωσε ανοιχτός σε κάθε άλλη πρόταση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Παρανάλωμα του πυρός 306.000 στρέμματα και ο Μητσοτάκης δηλώνει: «Όταν καίγεται ένα δάσος δεν σημαίνει ότι χάνεται…»

Ο Φρέντης Μπελέρης ρωτά την Κομισιόν αν προτίθεται να δημιουργήσει Ευρωπαϊκό Ταμείο για την αποζημίωση των πυρόπληκτων πολιτών

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος της ΝΔ Γιάννης Βαρβιτσιώτης σε ηλικία 93 ετών

Συνάντηση Μητσοτάκη-Δούκα στο Μαξίμου: Τι συζήτησαν

Η ΕΛ.Α.Σ. για την τουρκική υπέρπτηση στο Φαρμακονήσι: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αρκείται μόνο στην εργαλειοποίηση κρίσιμων εθνικών θεμάτων για να αποκομίσει μικροκομματικά οφέλη»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...