Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ καταγγέλλει απόπειρα βιασμού (φωτο)

Πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ καταγγέλλει απόπειρα βιασμού (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τα όσα διαδραματίστηκαν σε υπόγεια διάβαση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, περιέγραψε η πρώην υποψήφια βουλευτής των ΑΝΕΛ για την Α’ Θεσσαλονίκης, κ. Όλγα Γιάννη.

Η δημοσιογράφος, κ. Γιάννη μιλώντας στο eReportaz, καταγγέλλει τον πρόσφατο εφιάλτη που έζησε, στον δρόμο για το συνέδριο του κόμματός της.

Περπατώντας όπως αναφέρει η ίδια, στη διάβαση που προορίζεται για τους πεζούς έξω από το ΣΕΦ, βρέθηκε μπροστά σε μια ομάδα εννέα νεαρών ατόμων πακιστανικής καταγωγής που την παρενόχλησαν.

«Πλησιάζοντας προς το μέρος τους δεν περίμενα αυτή την τρομακτική εξέλιξη», λέει η ίδια.

Με σπαστά ελληνικά, σύμφωνα με την ίδια, οι νεαροί άνδρες ηλικίας από 19 έως 25 ετών, άρχισαν να της κάνουν προκλητικά και χυδαία σχόλια για την εξωτερική της εμφάνιση.

Η Όλγα Γιάννη άρχισε να τρέχει όσο πιο γρήγορα μπορούσε ώστε να τους αποφύγει αλλά το βήμα τους ήταν πιο γοργό και η πρώην υποψήφια Βουλευτής και δημοσιογράφος, φορώντας ψηλά παπούτσια δεν μπορούσε εύκολα να τους αποφύγει. Εκείνοι την περικύκλωσαν και της τράβηξαν βίαια το σακάκι που φορούσε με αποτέλεσμα να της το σκίσουν, αφαιρώντας παράλληλα και την ζώνη της. Ένας από τους δράστες, της είπε μάλιστα «Είσαι πιο καλά έτσι».

Η κ. Γιάννη φώναξε αλλά ήταν μάταια η προσπάθεια της γιατί προφανώς δεν μπορούσε να την ακούσει κανείς στον υπόγειο αυτό διάδρομο.

Το μόνο που μπόρεσε να σκεφτεί η κ. Γιάννη εκείνη τη στιγμή, ήταν να πετάξει μακριά το πορτοφόλι της, μέσα στο οποίο είχε μερικά χρήματα ώστε να τους αποσπάσει την προσοχή και να μπορέσει να τους απομακρύνει. Έτσι, όπως λέει η ίδια, γλίτωσε τον βιασμό.

Δεν είχε έρθει όμως το τέλος για την περιπέτεια της.

Προχωρώντας προς τα έξω, βλέπει μπροστά της μια παρέα Ελλήνων αυτή τη φορά, όπως αφηγείται η ίδια, και προσπαθεί να τους καλέσει σε βοήθεια υπό τον φόβο μήπως την ξαναπλησιάσουν οι άγνωστοι που της επιτέθηκαν προηγουμένως. Όμως για δεύτερη φορά ήταν άτυχη, καθώς βρέθηκε μπροστά σε χρήστες ναρκωτικών ουσιών που της ζήτησαν χρήματα.

Απεγνωσμένη, καθώς δεν ήξερε τον χώρο καταφέρνει να φτάσει στο συνέδριο του κόμματος και να καταγγείλει στους υπόλοιπους παρευρισκόμενους το συμβάν.

gianni

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Παναγιώτης Μελάς: Πέθανε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και των ΑΝΕΛ σε ηλικία 78 ετών

Γιάννης Μοίρας: Λίγη ντροπή επιτέλους κ. Ανδρουλάκη

Τσαπανίδου: Mήνυμα σε ΠΑΣΟΚ για τη συνεργασία του με τη ΝΔ και αυτοκριτική για τους ΑΝΕΛ

Πάνος Καμμένος: Οι βουλευτές μου που ψήφισαν τις Πρέσπες «είχαν όλοι αγοραστεί»

Ο Πάνος Καμμένος εμβολιάστηκε με Sputnik στη Σερβία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...