ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αττική, Γιάννης Βρούτσης, Μπάσκετ, Ολυμπιακός, Παλαιό Φάληρο, Πειραιάς, Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας,


















































Πώς η Σαουδική Αραβία με την Τουρκία σχεδιάζουν να «ακυρώσουν» τον IMEC και να παρακάμψουν πλήρως το Ισραήλ
Στην Κρήτη λαθρομετανάστες «χούφτωναν» 10χρονα κορίτσια σε κεντρικό δρόμο - Οι μικρές έκλαιγαν και κανείς δεν αντιδρούσε
Τραμπ για Ιράν: «Ο νταής της Μέσης Ανατολής είναι νεκρός» - «Τώρα θα πρέπει να πληρώσουν το τίμημα»
Οι Ταλιμπάν απαγόρευσαν τα έξυπνα κινητά (smartphones), απειλώντας τους παραβάτες με στρατοδικεία
Τι είπε ο Γεραπετρίτης στον Φιντάν για τη νεο-οθωμανική «Γαλάζια Πατρίδα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η παραχώρηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας στην ΚΑΕ Ολυμπιακός βρίσκεται στη δρομολόγησή της, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης.
Δηλώσεις που έγιναν στο περιθώριο της βράβευσης των κορυφαίων του ελληνικού αθλητισμού για το 2024 από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου.
«Σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις οι πόροι που έχουν δοθεί έρχονται για να αυξήσουν και να ενισχύσουν, να αναβαθμίσουν όλα τα εθνικά αθλητικά κέντρα», υπογράμμισε ο κ. Βρούτσης και μνημόνευσε το το Καυτανζόγλειο στάδιο, το ΕΑΚ Θεσσαλονίκης και το ΟΑΚΑ, για το οποίο έχουν δρομολογηθεί «150 εκατομμύρια ευρώ, θα γίνει πολύ καλύτερο από ό,τι δημιουργήθηκε στην αρχή».
Όσο για το ΣΕΦ; «Δρομολογούμε να παραχωρηθεί στον Ολυμπιακό ισότιμα και ανάλογα όπως δόθηκε και το κλειστό στο ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό.
»Στολίδι το ΟΑΚΑ, στολίδι φιλοδοξούμε και θέλουμε να γίνει και το ΣΕΦ».























































