ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στις αρχές του 2017 και πιο συγκεκριμένα στις 24 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει η δίκη για τα μαύρα ταμεία της Siemens, μετά την αναβολή του περασμένου καλοκαιριού, λόγω του αμετάφραστου βουλεύματος.
Πλέον, με τις παραγραφές επιμέρους αδικημάτων δωροδοκίας να «τρέχουν», το πολυσέλιδο βούλευμα μεταφράστηκε στα γερμανικά και τα γαλλικά και η δίκη προσδιορίστηκε να αρχίσει από την αρχή.
Υπενθυμίζεται ότι στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων καλούνται να καθίσουν 64 κατηγορούμενοι για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και δωροδοκία από τα μαύρα ταμεία της γερμανικής εταιρίας, προκειμένου να εξασφαλιστεί η σύμβαση ψηφιακοποίησης του ΟΤΕ.
























































