ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Θεώνη (ΕΛ.Α.Σ.): «Πρώτη φορά βλέπω τόσο άγχος στα πάνελ για τη φορολόγηση του πλούτου»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Υπέρ της μετονομασίας της Νέας Δημοκρατίας σε Νέα Ελλάδα, τάχθηκε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1 FM, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος.
«Στηρίζω τον κ. Σαμαρά και την προσπάθεια όλων στο κόμμα να φτάσουν στη Νέα Ελλάδα, καθώς η παλιά Ελλάδα των μνημονίων δεν εκφράζει κανέναν», δήλωσε χαρακτηριστικά, στους Βασίλη Ταλαμάγκα και Γιώργο Κουβαρά.
Εκτίμησε ότι η ΝΔ βρίσκεται σε καλή κατάσταση, κάτι που δεν συμβαίνει με τον ΣΫΡΙΖΑ λέγοντας «τον ψάχνω σε όλη την Ελλάδα, αλλά δεν το βρίσκω».
Χαρακτήρισε το Ποτάμι, κίνημα διαμαρτυρίας, χωρίς λύσεις, αλλά με πολιτική αισθητική… «είναι το πλεονέκτημα του, πρέπει και εμείς να αναβαθμίσουμε τη δική μας αισθητική».
Ωρέ παλικάρια της ΝΔ θα μας τρελάνετε; Πώς θα μετονομάσετε τη ΝΔ σε Νέα Ελλάδα, το κόμμα ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ υπάρχει! Δείτε εδώ: ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ
Εκτός κι αν παίζει κάτι άλλο και δεν μας το λέτε… Πάντως, να πάρετε το όνομα κόμματος που ήδη υφίσταται, δεν γίνεται!
























































