ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ), Πολεμική Αεροπορία, Χρήστος Βαΐτσης,


















































Η Τουρκία απειλεί να βυθίσει το γαλλικό ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo για το καλώδιο
Τελευταία προειδοποίηση - Τελεσίγραφο της ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα σε Μητσοτάκη και στο «σκυλάκι» του: «Μιλήστε με ονόματα όχι με
Άμτζαντ Τάχα: Η Μουσουλμανική Αδελφότητα σε αναζήτηση έδρας στην Ευρώπη
«Μπλε τσουνάμι» σάρωσε το Κογκρέσο - Στον έλεγχο των Δημοκρατικών Γερουσία και Βουλή των Αντιπροσώπων
Γάζα: Παλαιστίνιοι πολιτοφύλακες καταδιώκουν τζιχαντιστές της Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δίνουμε καθημερινή απάντηση στις τουρκικές προκλήσεις, δήλωσε από την Τρίπολη ο Αρχηγός ΓΕΑ, Χρήστος Βαΐτσης.
Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Βαΐτσης, παραβρέθηκε στην τελετή ορκωμοσίας νεοσύλλεκτων οπλιτών της 2016 Στ’ ΕΣΣΟ στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης της Πολεμικής Αεροπορίας, στην Τρίπολη την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου.
Όπως μετέδωσε το arcadiaportal.gr, σε δηλώσεις του μετά το πέρας της παρέλασης, ο κ. Βαΐτσης απάντησε και σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.
Μία εξ αυτών είχε να κάνει με τις τουρκικές προκλήσεις.
Ο Αρχηγός ΓΕΑ είπε ότι αυτές οι κινήσεις είναι κάτι που αντιμετωπίζουν καθημερινά και δεν πρέπει να κάνει ιδιαίτερη εντύπωση.
«Είναι μία πρακτική των γειτόνων μας οι οποίοι παίρνουν τις απαντήσεις τους καθημερινά από τη δική μας αντίδραση» είπε χαρακτηριστικά.
























































