ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Υποψήφια δήμαρχος Αθήνας καταγγέλλει “αποκλεισμό” από τα ΜΜΕ

Υποψήφια δήμαρχος Αθήνας καταγγέλλει “αποκλεισμό” από τα ΜΜΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με αφορμή τον αποκλεισμό της Οικολογικής και Κοινωνικά Αλληλέγγυας Δημοτικής Κίνησης για την Αθήνα «ΠΝΟΙΚΑ» από το προγραμματισμένο debate μεταξύ των Υποψηφίων Δημάρχων Αθήνας την Παρασκευή 9 Απριλίου στο ΣΚΑΪ, η επικεφαλής του συνδυασμού Ιωάννα Κοντούλη προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Η τήρηση των αρχών της ίσης μεταχείρισης, της αμεροληψίας και της διαφάνειας με απώτερο σκοπό την πλήρη και αντικειμενική πληροφόρηση του κοινού, αποτελεί ύψιστη υποχρέωση των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Καμία παρέκκλιση από αυτή την αρχή δεν μπορεί να γίνει ανεκτή στο πλαίσιο μίας δημοκρατικής κοινωνίας. Εμείς, πιστοί στις αρχές της άμεσης δημοκρατίας και του πλουραλισμού των απόψεων, θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας, για να δώσουμε στους πολίτες δυνατότητα να επιλέξουν τη Δημοτική Αρχή που τους εκφράζει πληρέστερα και κυρίως αυτή που τους δίνει «φωνή». Ζητούμε ανάλογα να πράξουν και όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, πέρα από πολιτικές σκοπιμότητες και οικονομικά συμφέροντα.

Είναι υποχρέωση των τηλεοπτικών σταθμών, ραδιοφώνων, εντύπων, ιστοσελίδων και άλλων ΜΜΕ να εξασφαλίσουν ισότιμη μεταχείριση στο συνδυασμό μας, όπως και σε όλους τους συνδυασμούς που μετέχουν στις δημοτικές εκλογές της Αθήνας, αντί να προβάλλουν συγκεκριμένους υποψηφίους δημάρχους και σχήματα της αρεσκείας τους. Αναμένουμε να επιτελέσουν το καθήκον τους ως οφείλουν, αν και μας έχουν αποδείξει ότι… «δυσκολεύονται».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Σαμαράς αποτελειώνει τον Μητσοτάκη – Τον Σεπτέμβριο ανακοινώνει κόμμα

ΕΛ.Α.Σ.: Ο Μητσοτάκης ζητά και τρίτη τετραετία για ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ τίποτα! – Τα ψέματά του για τη βιομηχανία

Χάρης Δούκας: «Η καθαριότητα της Αθήνας είναι μάχη διαρκείας – Νέα σχέδια και ομάδες ταχείας παρέμβασης»

Βάφτηκε με τα παλαιστινιακά χρώματα πολιτική αφίσα του Γκαντί Αϊζενκότ στην Κύπρο

Ναφτάλι Μπένετ: Το Κατάρ «πιο επικίνδυνο» για το Ισραήλ από το Ιράν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...