ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Βασιλιάς της Ισπανίας Φίλιππος, Ματέο Ρέντσι, Ξαβιέ Μπέτελ, Τζάστιν Τριντό,


















































Στην τελική ευθεία ο υπερ-πύργος Trump στο Ντουμπάι: Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο του 1 δισ. δολαρίων
Ιρανικό τελεσίγραφο στον Τραμπ: «Αν μας χτυπήσετε, τινάζουμε στον αέρα την ενέργεια του Κόλπου»
Έξι χρόνια από τη μερική οριοθέτηση ΑΟΖ Ελλάδας-Αιγύπτου - Νίκος Δένδιας: «Κατοχυρώσαμε το εθνικό συμφέρον»
Έντονη αντιπαράθεση Τραμπ-Χέγκσεθ για τις ελλείψεις πυραύλων που περιορίζουν τα πλήγματα στο Ιράν
Η ΕΛ.Α.Σ. προειδοποιεί τον Μητσοτάκη: Σε έναν πόλεμο οι πυρηνικές εγκαταστάσεις μπορούν να γίνουν στόχος του εχθρού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“World’s Sexiest Leaders” η αλλιώς οι πιο σέξι ηγέτες του κόσμου, είναι ο τίτλος αφιερώματος του γνωστού περιοδικού “People” το οποίο επιλέγει τους ομορφότερους άντρες, πολιτικούς και ηθοποιούς.
Για τους πολιτικούς, την πεντάδα συμπληρώνουν εκτός από τον Αλέξη Τσίπρα, ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Ξαβιέ Μπετέλ, ο Ματέο Ρέντσι τον οποίο θαύμαζε μέχρι και ο Μπαράκ Ομπάμα, ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Ντριντό και ο Βασιλιάς της Ισπανίας ο Φίλιππος ο 6ος.
Όσον αφορά τον Έλληνα πρωθυπουργό, το περιοδικό σημειώνει πως ο κ. Τσίπρας από δυναμικός φοιτητής έγινε πρωθυπουργός καθώς ενέπνευσε τον ελληνικό λαό, ο οποίος έβγαλε το ανάλογο σλόγκαν “Προχώρα Αλέξη, για μια Ελλάδα σέξι”.
Φυσικά και όπως αναφέρει το περιοδικό παγκόσμιος “νικητής” είναι ο ηθοποιός Ντουέιν Τζόνσον ο οποίος εκτός από τους πλέον ακριβοπληρωμένους είναι και ο πιο σέξι άντρας για το 2016.
























































