Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δήλωση της Ραχήλ Μακρή για την επέτειο γέννησης του Γεωργίου Παπανικολάου

Δήλωση της Ραχήλ Μακρή για την επέτειο γέννησης του Γεωργίου Παπανικολάου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γεώργιος Παπανικολάου, Ραχήλ Μακρή,

Με αφορμή την επέτειο γέννησης του κορυφαίου Έλληνα γιατρού Γεωργίου Παπανικολάου, η βουλευτής Κοζάνης των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Όλοι οι Έλληνες νοιώθουν υπερηφάνεια για την αδιάκοπη προσπάθεια του Γεώργιου Παπανικολάου, η οποία απέδωσε αξιομνημόνευτα επιτεύγματα αναγνωρισμένα από την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα.

Τιμώντας τον όρκο στον Ιπποκράτη, διασφάλισε την έγκυρη διάγνωση σε εκατομμύριο γυναίκες εξασφαλίζοντας την ζωή και την υγεία τους.

Η κληρονομιά της επιστημονικής πρωτοπορίας του Έλληνα γιατρού, ο οποίος σύμφωνα με στατιστικές μείωσε κατά 70% τα κρούσματα θανάτου, λόγω καρκίνου της μήτρας, επιβάλλει σε όλους μας ένα δρόμο ευθύνης και συνεχούς αγώνα για το συνολικό καλό. Όπως ο Γεώργιος Παπανικολάου δεν πούλησε ποτέ την “πατέντα” της ανακάλυψης αυτής, αλλά αντιθέτως την προσέφερε αφιλοκερδώς σε ολόκληρη την ανθρωπότητα, έτσι και ο καθένας από εμάς από το μετερίζι μας οφείλουμε να αγωνιζόμαστε για την ευημερία των πολλών έναντι των κερδών των λίγων.

Ο Ελληνικός Λαός έχει θυσιαστεί στο βωμό ενός χρέους οικονομικά μη βιώσιμου. Η σημερινή πολιτική ηγεσία έχει προσκολληθεί στην άνευ ορίων εξυπηρέτηση των απαιτήσεων των δανειστών και των υποτιθέμενων επενδυτών, χωρίς να γνωρίζει ηθικό ή πολιτικό φραγμό.

Απάντηση στην εφαρμοζόμενη πολιτική των εμπόρων ελπίδας, που καταθέτουν ανεφάρμοστα μεσοπρόθεσμα αποτελούν λαμπρά παραδείγματα απτών επιτευγμάτων και πραγματικής ανιδιοτελούς προσφοράς όπως ο Γεώργιος Παπανικολάου.

Το έργο του Γεώργιου Παπανικολάου αποδεικνύει ότι υλοποίησε τα πιστεύω του, που συνοψίζονται σε λόγια του ότι: «το ιδανικόν μου δεν είναι να πλουτίσω, ούτε να ζήσω ευτυχής αλλά να εργασθώ, να δράσω, να δημιουργήσω, να κάμω κάτι τι αντάξιον ενός ανθρώπου ηθικού και δυνατού».

Αυτός ο άνθρωπος που έσωσε εκατομμύρια γυναίκες μας δείχνει το δρόμο της σκληρής ανιδιοτελούς δουλειάς που επιτυγχάνει τα μεγάλα και θαυμαστά αποτελέσματα και αποτελεί πνευματικό οδηγό για την κοινωνική, πολιτική και οικονομική ανατροπή που έχει ανάγκη η Χώρα, προκειμένου να υλοποιήσει την πολιτεία που αξίζει σε όλους του Έλληνες”.

papanikolaou

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Τράγκας διέγραψε τη Ραχήλ Μακρή με συνοπτικές διαδικασίες

Στο κόμμα «Ελεύθεροι Άνθρωποι» του Γιώργου Τράγκα η Ραχήλ Μακρή

Ραχήλ Μακρή: Πατσαβούρι η μάσκα – Θα ψήφιζα δαγκωτό Τραμπ

Ποιος ήταν ο Γεώργιος Παπανικολάου που είναι το Doodle της Google

Η Παπακώστα στηρίζει Ραχήλ Μακρή για δήμαρχο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...