Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Ο δεξιός ψάλτης Πάγκαλος θα μπει στις μαύρες σελίδες της ιστορίας”

“Ο δεξιός ψάλτης Πάγκαλος θα μπει στις μαύρες σελίδες της ιστορίας”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

“Όσο και να βρυχάται ο κάθε Πάγκαλος και τα υποστυλώματά του… η παραπομπή του στις μαύρες σελίδες της σύγχρονης ιστορίας είναι εγγυημένη”.
Με αυτό τον τρόπο σχολίασε η Ζωή Κωνσταντοπούλου τις προκλητικές δηλώσεις Πάγκαλου για τον Μανώλη Γλέζο και τις σεξιστικές αναφορές του στην Ρένα Δούρου.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου όμως άφησε αιχμές και διαπλεκόμενα μέσα ενημέρωσης που δίνουν στασίδι όπως αναφέρει χαρακτηρίζει στον Θόδωρο Πάγκαλο επιμένοντας να τον συντηρούν στο δημόσιο βίο.

Ολόκληρη η δήλωση:

Είναι διδακτικό το γεγονός ότι ο συνυπεύθυνος για την καταστροφή της χώρας και μόνιμος δεξιός ψάλτης των μνημονιακών καθεστώτων Πάγκαλος διεκδικεί να αμαυρώνει έναν ζωντανό ήρωα της Αντίστασης, τον Μανώλη Γλέζο και μια αγωνιζόμενη νέα γυναίκα της Αριστεράς, τη Ρένα Δούρου.

Είναι επίσης δηλωτικό ότι τον διαβόητο Πάγκαλο φιλοξενούν, παρέχοντάς του «στασίδι», διαφημίζουν και υποδαυλίζουν οι εκπρόσωποι της διαπλοκής, επιμένοντας να τον συντηρούν στο δημόσιο βίο, από όπου ο ίδιος απεσύρθη έχοντας επίγνωση της μήνης και της απόρριψης των συμπολιτών του.

Όσο και να βρυχάται ο κάθε Πάγκαλος και τα υποστυλώματά του, όσες μπαγιάτικες εξυπνάδες κι αν εκτοξεύει προσβάλλοντας και την ιστορική μνήμη του λαού μας, αλλά και την αγωνία του για ζωή, η επερχόμενη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι αποστομωτική. Και η οριστική παραπομπή Παγκάλου και των συν αυτώ στις μαύρες σελίδες της σύγχρονης ιστορίας είναι εγγυημένη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πυρ ομαδόν από την αντιπολίτευση κατά Μητσοτάκη για τις δηλώσεις του για τη Βενεζουέλα

Η Ρένα Δούρου στο πλευρό των Βορειοηπειρωτών – Συνάντηση με τον Λευτέρη Νίκα στη Βουλή

Η Χειμάρρα ΠΟΤΕ ΜΟΝΗ – O Κώστας Μπάρκας (ΣΥΡΙΖΑ) ζητά εξηγήσεις από τον Γεραπετρίτη για το τουρκικό σχολείο στην ελληνική πόλη

Η επεισοδιακή κατάθεση του «Φραπέ» για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Ρένα Δούρου: Χωρίς εκπαιδευτικούς τα ελληνικά σχολεία της Νυρεμβέργης – Χάνουμε Έλληνες γιατί το Υπουργείο Παιδείας «κοιμάται»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...