ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δούρου: Στο κόμμα μου δεν αποκαλούν τις γυναίκες καλτσοδέτες

Δούρου: Στο κόμμα μου δεν αποκαλούν τις γυναίκες καλτσοδέτες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Προέρχομαι από μια παράταξη που οι γυναίκες μπορούν να ηγούνται σε έναν αγώνα όπως η περιφέρεια, ενώ ο κ. Πάγκαλος προέρχεται από μια παράταξη που λένε τις γυναίκες καλτσοδέτες» δήλωσε η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου απαντώντας στην χθεσινή σεξιστική επίθεση του Θεόδωρου Πάγκαλου.
Η κυρία Δούρου, σε συνέντευξή της στον ΑΝΤ1, τόνισε ωστόσο πως η ίδια δεν πέφτει από τα σύννεφα από τη συμπεριφορά του κ. Πάγκαλου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νικόλας Φαραντούρης για τουρκικά «θαλάσσια πάρκα»: «Βλέπουμε τη “Γαλάζια Πατρίδα” να παίρνει, μέρα με τη μέρα, σάρκα και οστά»

Ο Νικόλας Φαραντούρης στη Ζάμπια – Συνάντησε Έλληνες και Ελληνορθόδοξους: «Μία δυναμική ελληνική κοινότητα συνεχίζει να δημιουργεί και να εκπροσωπεί την πατρίδα»

Ο Ανδρέας Παπανδρέου ο νεότερος -γιος του ΓΑΠ- σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος βουλευτής στο Ηράκλειο Κρήτης

ΠΑΣΟΚ: Έκθεση-κόλαφος του ΟΟΣΑ διαλύει το success story της κυβέρνησης

Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...