ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Φιάσκο ολκής: Ρώσοι φαρσέρ εξαπάτησαν τον σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας του Κ. Μητσοτάκη
Ο Κώστας Ζαχαριάδης έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ: «Η ίδρυση του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα έφερε νέα δεδομένα»
Συνελήφθησαν δύο Τούρκοι λαθρέμποροι όπλων με 50 πιστόλια
Εξαρθρώθηκε σπείρα Ρομά για τηλεφωνικές απάτες - Τους πρόδωσε η επίδειξη της λείας τους στα κοινωνικά δίκτυα
Politico: Η Ελλάδα πρέπει να σταματήσει να δίνει λευκές επιταγές στον Τραμπ, λέει ο αρχηγός της αντιπολίτευσης Τσίπρας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επίθεση άνευ όρων με προκλητικούς και ιδιαίτερα προσβλητικούς χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ο Θεόδωρος Πάγκαλος από τη συχνότητα του ΒΗΜΑ FM.
“Δεn μπορεί τον άλλον που είναι νούμερο, που δε μπορεί να μπει στο αεροπλάνο και να τον βάζουμε επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου”, είπε σχολιάζοντας την υποψηφιότητα του Μανώλη Γλέζου.
Κατόπιν εκφράστηκε με σεξιστικά σχόλια για την υποψήφια περιφεριάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου. Σγκεκριμένα είπε ότι παραβιάζει “κτηνωδώς” τις διατάξεις της προεκλογικής εκστρατείας, κολλώντας παντού αφίσες με “τη βρωμερή της φάτσα”.
“Θέλω να ολοκληρωθεί η εκστρατεία της κ. Δούρου. Να δούμε ολόσωμη φωτογραφία με μπικίνι. Να δούμε τι ψηφίζουμε. Όλα τα κορμιά στην πίστα», είπε ο πρώην υπουργός.
Τέλος, παρότρυνε όσους θέλουν να εκδηλώσουν τη δυσαρέσκειά τους στην κυβερνητική πολιτική, να ψηφίσουν κόμματα που είναι ευρωπαϊκά, δέχονται την ισονομία και δεν βρίσκονται στην κυβέρνηση, τα οποία όπως είπε «είναι δυο. Το Ποτάμι και η ΔΗΜΑΡ».
























































