ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι κρύβεται πίσω από τη σύναψη συμφωνίας μεταξύ Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν; - Οι επιπτώσεις για την Ελλάδα και
Ο Ερντογάν μπλόκαρε τις κουρδικές δυνάμεις από την είσοδο στον πόλεμο στο Ιράν
Ανατ. Λιβύη: Ο στρατάρχης Χάφταρ απελευθέρωσε Αμερικανό όμηρο από το Ισλαμικό Κράτος
Όσο ο Κυριάκος κάνει διακοπές ο Ερντογάν «κύκλωσε» Καστελλόριζο και «κατέλαβε» Β/Α Αιγαίο με δήθεν «θαλάσσια πάρκα»
Το ΥΠΕΞ της Ελλάδας λέει ότι η Τουρκία έκανε δύο τρύπες στο νερό με τα δήθεν «θαλλάσια πάρκα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τα πυρά του επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, δέχεται η έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου που μεταξύ άλλων κρίνει «εξαιρετικά μη βιώσιμο» το ελληνικό χρέος και εκτιμά ότι η χώρα παρά το πακέτο μέτρων που πήρε δεν θα καταφέρει να πετύχει πλεόνασμα άνω του 1,5% του ΑΕΠ.
Οπως μεταδίδει το Reuters, ο επικεφαλής του Eurogroup χαρακτηρίζει την έκθεση ξεπερασμένη (outdated) εξαιτίας της πρόσφατης ανάπτυξης που παρουσίασε η Ελλάδα. Δηλώνει έκπληκτος από την «σκληρότητα» της, λέγοντας ότι η χώρα τα πάει καλύτερα απ’ ότι υπονοεί η έκθεση.
Σύμφωνα με τον ίδιο το ΔΝΤ συμφώνησε ότι η χώρα χρειάζεται μεταρρυθμίσεις.
Αναφορικά με το χρέος σημειώνει ότι έγινε κάποια ελάφρυνση και αν είναι απαραίτητο να γίνει περισσότερη και οι Ελληνες παραμείνουν επικοδομητικοί, αυτό θα γίνει. Επανέλαβε πάντως ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει «κούρεμα» αλλά μόνο ελάφρυνση των όρων αποπληρωμής.
























































