Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σαμαράς: Η ανάπτυξη είναι για όλους τους Έλληνες

Σαμαράς: Η ανάπτυξη είναι για όλους τους Έλληνες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Πάτρα,

«Η ανάπτυξη είναι για όλους τους Έλληνες και πάνω από όλα είναι για τα νέα παιδιά. Γιατί όλη η αγωνία και όλος ο αγώνας μας είναι γι’ αυτά τα νέα παιδιά. Και σε αυτούς υπόσχομαι ότι θα συνεχίσουμε με σταθερά, σίγουρα βήματα μπροστά, για την ανάπτυξη της χώρας».

Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Αντώνης Σαμαράς, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, σήμερα το απόγευμα, σε έργα υποδομής που γίνονται στο νέο λιμάνι της Πάτρας.

Όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, ο ανισόπεδος κόμβος, που θα συνδέσει τις παραγλαύκιες αρτηρίες με το νέο λιμάνι και την περιμετρική οδό, θα παραδοθεί σε δύο εβδομάδες.

Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε πολύτιμο το έργο αυτό για την περιοχή, διότι όπως εξήγησε, εκτός από τα θετικά, τα οποία θα δημιουργήσει το ίδιο το λιμάνι, θα επιτρέψει και μία πολύ μεγάλη κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση.

Ταυτόχρονα, όπως ανέφερε ο Αντώνης Σαμαράς, τα έργα τα οποία γίνονται στην επιβατική ζώνη, στο καινούργιο λιμάνι, απελευθερώνουν ένα πολύ μεγάλο τμήμα σε όφελος του κοινού.

Στο μεταξύ με αφορμή τις επισκέψεις του σε έργα, σε ολόκληρη την Ελλάδα, ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε σε δηλώσεις του: «Πήγα σε δρόμους, επισκέφτηκα το λιμάνι των Πατρών, είδα κόμβους που τελειώνουν ή θα τελειώσουν σύντομα, γιατί όλα αυτά, όταν κανείς τα αθροίσει, δημιουργούν τις προϋποθέσεις για την καινούργια Ελλάδα που, πέρα και πάνω από κόμματα, όλοι ονειρευόμαστε».

Μάλιστα, όπως πρόσθεσε, «πιστεύω ότι περνάμε μία περίοδο που κανείς πρέπει να ενώνει και όχι να διαιρεί», ενώ όπως σημείωσε «ο ρόλος ενός ηγέτη πρέπει να είναι ενοποιητικός, όχι διχαστικός, όχι διαιρετικός», τονίζοντας ότι «όλο αυτό το τελευταίο διάστημα λαμβάνουμε μηνύματα διχασμού».

Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν είναι αισιόδοξος για τις εκλογές, ο πρωθυπουργός απάντησε ότι «είμαι πολύ αισιόδοξος».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ισόβια στην Πισπιρίγκου για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας

Ομόφωνα ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Συναγερμός στον ΕΟΔΥ: Έξαρση κρουσμάτων μηνιγγίτιδας στην Πάτρα

Αντ. Σαμαράς: «Δεν έχει λήξει η υπόθεση» της Βόρειας Μακεδονίας – Καρφιά -ξανά- στον Μητσοτάκη

Φάμελλος: Η κυβέρνηση της «αδικίας» φέρνει Ποινικούς Κώδικες για να εξευμενίσει τη φράξια Σαμαρά-Βορίδη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...