ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεν είναι μόνο ο Ευάγγελος Βενιζέλος που ετοιμάζεται να εγκαταλείψει την προεδρική καρέκλα την επομένη των ευρωεκλογών. Κι ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, κάθεται σε θρόνο που τρίζει.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, οι 40ρηδες της ΔΗΜΑΡ, σε συνεννόηση με τους συνομήλικούς τους σε ό,τι έχει απομείνει από το ΠΑΣΟΚ, ετοιμάζονται να αμφισβητήσουν ευθέως τον Φώτη Κουβέλη και να τον στείλουν σπίτι του.
Στη συνέχεια, αφού ξεφορτωθούν Βενιζέλο και Κουβέλη, οι διαρροές λένε ότι θα προσπαθήσουν να “ενώσουν” ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ σε ένα νέο εκσυγχρονιστικό μαγαζί, να επαναπατρίσουν και τις ψήφους τους που πήγαν στο Ποτάμι, να πάρουν πίσω την ευχή του Σημίτη, που έχει αποστασιοποιηθεί από την Ελιά και τον Βενιζέλο τις τελευταίες εβδομάδες και να μαζέψουν ένα ποσοστό για να καταφέρουν να επιπλεύσουν στην πολιτική τρικυμία που πλησιάζει.
Απελπισμένοι είναι οι άνθρωποι και έχουν αρχίσει τις… πατροκτονίες.
























































