Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φραγκούλης Φράγκος: Επικίνδυνο θηρίο που ψυχορραγεί η Τουρκία – Φοβάμαι το “θερμό” επεισόδιο

Φραγκούλης Φράγκος: Επικίνδυνο θηρίο που ψυχορραγεί η Τουρκία  – Φοβάμαι το “θερμό” επεισόδιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ως επικίνδυνο θηρίο που ψυχορραγεί περιέγραψε την Τουρκία ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ ,Φράγκος Φραγκούλης, στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1.

«Εμείς δε θα περιμένουμε να διαλυθεί η Τουρκία. Εμείς πρέπει να φροντίσουμε να ισχυροποιηθεί η Ελλάδα.

»Το πότε και πώς θα διαλυθεί πέραν του ότι είναι μεταφυσικό φαινόμενο και αναφέρεται από όλους τους Αγίους μας και είναι πλέον η βεβαιότητα περί της διαλύσεώς της. Παρά ταύτα το θηρίο όταν ψυχορραγεί τότε είναι πιο επικίνδυνο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ηχηρό καμπανάκι χτύπησε για τις επιδιώξεις της Τουρκίας. Για το δόγμα “θέλω-αρπάζω”, όπως το περιέγραψε στο Κέντρο Μακεδονικών Σπουδών στο Κουίνς της Νέας Υόρκης.

Ο φόβος του θερμού επεισοδίου

Ανά πάσα στιγμή μπορεί να συμβεί θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο, τονίζει ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ.

«Πόσες αερομαχίες γίνανε τη χρονιά που πέρασε; 1,016 αεροσκάφη. Λοιπόν ανά πάσα στιγμή μπορεί να συμβεί από μια λάθος ενέργεια ενός από τους χειριστές των αεροσκαφών είτε των πλοίων, χωρίς να είναι προσχεδιασμένο από την απέναντι πλευρά.

»Η Τουρκία, όμως, η οποία έχει το πλεονέκτημα να αιφνιδιάσει, μπορεί να σου στήσει ανά πάσα στιγμή θερμό επεισόδιο», δήλωσε ο κ. Φράγκος.

Ο Φραγκούλης Φράγκος ήταν αποκαλυπτικός για τα λάθη στην κρίση των Ιμίων, επισημαίνοντας πως «πολλές φορές δεν παίρνουμε μαθήματα από τα παθήματα μας».

Ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ εκτίμησε πως οι κινήσεις που λαμβάνει η Ελληνική Κυβέρνηση απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα είναι αποσπασματικές.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» – Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη

Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα

Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ

Ανατ. Μεσόγειος: Η αμερικανική μετατόπιση, η αδυναμία της ΕΕ και η άνοδος των περιφερειακών ανταγωνισμών

Pontians: ‘Nikos Kapetanidis’ Action Association honors journalist Uzay Bulut

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...