ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κώστας Καραμανλής,


















































Οι Δρούζοι της νότιας Συρίας σε νέες μάχες με τους ισλαμιστές της Δαμασκού
Ένας νευρικός κι αμήχανος Ερντογάν απαιτεί να αποστρατιωτικοποίησουμε τα νησιά μας!
Ο Αλ. Τσίπρας τελειώνει τη νεοφιλελεύθερη κερδοσκοπία στην εκπαίδευση: «Φοιτητική υποτροφία 500 ευρώ τον μήνα» - «Καταργούμε τις Πανελλαδικές»
Αντεπίθεση του Ιράν με πλήγματα σε αμερικανικούς στόχους - Νέες απειλές Τραμπ
Αλ. Τσίπρας: Εθνικές προτεραιότητες στις επενδύσεις! Φάρμακα, βιοτεχνολογία, ποιοτικά τρόφιμα, αμυντική βιομηχανία, δίκτυα - Όποιος παραβιάζει τους κανόνες ΤΕΛΟΣ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μπαλάκι μεταξύ δικαστικών συμβουλίων έχει γίνει η δικογραφία για το αποκαλούμενο σχέδιο Πυθία της απόπειρας δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και τις τηλεφωνικές υποκλοπές.
Πρόσφατα το συμβούλιο πλημμελειοδικών αποφάνθηκε ότι είναι αναρμόδιο να εκδώσει βούλευμα για την υπόθεση στην οποία έχει προταθεί η παραπομπή μεταξύ άλλων, ενός ελληνοαμερικανού πρώην εργαζόμενου στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα.
Παραπέμφθηκε λοιπόν το θέμα στο συμβούλιο εφετών. Και εκεί όμως ο εισαγγελέας Παναγιώτης Πούλιος εισηγείται ότι οι ανώτεροι δικαστές είναι αναρμόδιοι να κρίνουν και ζητά να επιστραφεί η δικογραφία στο συμβούλιο πλημμελειοδικών.
Τον τελευταίο λόγο θα έχουν οι δικαστές του συμβουλίου εφετών.
























































