ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τσίπρας: Ανοίγει ο δρόμος για να βγούμε από την περιπέτεια της επιτροπείας (βίντεο)

Τσίπρας: Ανοίγει ο δρόμος για να βγούμε από την περιπέτεια της επιτροπείας (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

“Η σημερινή είναι μια ημέρα χαράς για την Πελοπόννησο, καθώς ολοκληρώθηκε ένα έργο που πολλοί πίστευαν ότι δεν θα ολοκληρωθεί ποτέ”, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της Ολυμπίας Οδού.

“Η ολοκλήρωση αυτού του έργου μετά από πολλά χρόνια έρχεται να δείξει ότι η χώρα μας μπορεί να σταθεί στα πόδια της, μπορεί να ξεπεράσει την κρίση”, σημείωσε ο πρωθυπουργός.

Όπως ανέφερε ο Αλ. Τσίπρας, “η ολόκληρωση του έργου δείχνει ότι ανοίγουν δρόμοι μπροστά μας, ανοίγει ο δρόμος που περιοριζε τη δυτική Ελλάδα στην επαφή της με το κέντρο της χώρας, ανοίγει παράλληα και ο δρομος για να μπορέσουμε να βγουμε σύντομα από την πολυετή επιτροπεία”.

“Η εικόνα μιας χώρας που παρά τις δυσκολίες και τις στερήσεις του λαού καταφέρνει να στέκεται στα πόδια της, δεν είναι μια εικονα χώρας που βρίσκεται σε παρακμή, αλλά η εικονα μια χωρας που καταφέρνει να πατάει στα ποόδια της και να κοιτά το μελλον”, πρόσθεσε, σημειώνοντας “πως όλες αυτές τις δύσκλοες μέρες και την περίοδο της δυσκολης διαπραγμάτευσης με πολλους να παριστάνουν τις Κασσάνδρες σπευσαμε να δουλέψουμε σκληρά”.

Ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για έργο που εκσυγχρονίζει το οδικό δίκτυο της χώρας, κάνοντας την απόσταση της Πάτρας από Αθήνα 1 ώρα και 40 λεπτά, ενώ σημείωσε πως ο δρόμος παραδίδεται έγκαιρα, για να έχουμε μια ασφαλή πασχαλινή έξοδο.

Ο Αλ. Τσίπρας τόνισε πως ένας και μοναδικός ο ιδιοκτήτης των έργων, ο ελληνικός λαός, ενώ σημείωσε πως «καταφέραμε έργα που είχαν βαλτώσει να τα ξεκολλήσουμε».

Κάνοντας λόγο για γιορτινή μέρα για τη δυτική Ελλάδα, είπε πως ολοκληρώνεται ένα έργο που πολλοί πίστεψαν ότι δεν θα ολοκληρωθεί ποτέ, ενώ τόνισε πως δημιουργούνται νέες προϋποθέσεις ανάπτυξης στην ευρύτερη περιοχή.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τελευταία προειδοποίηση – Τελεσίγραφο της ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα σε Μητσοτάκη και στο «σκυλάκι» του: «Μιλήστε με ονόματα όχι με γαβγίσματα. Αλλιώς βουλώστε το…»

Ο Αλ. Τσίπρας έριξε το γάντι στον Μητσοτάκη: Συκοφάντη! Μίλα με «ονόματα και διευθύνσεις τώρα»

Αλ. Τσίπρας: «Η χώρα βουλιάζει στη διαφθορά με αρχιερέα της διαφθοράς τον κύριο Μητσοτάκη»

Ο Αλέξης Τσίπρας κήρυξε ανένδοτο σε παράσιτα, αιμοπότες και ακρίδες: «Δεσμεύομαι ότι αυτοί που τσαλαπάτησαν το κράτος δικαίου και τη Δικαιοσύνη θα λογοδοτήσουν»

Αλέξης Τσίπρας για 28η Οκτωβρίου: «ΟΧΙ! Ποτέ στην ιστορία μια τόσο μικρή λέξη δεν έδειξε την τόσο μεγάλη θέληση ενός λαού για ελευθερία»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...