ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αιγαίο Πέλαγος, Αλκιβιάδης Στεφανής, Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ), Ελληνικά Νησιά, Καλόλιμνος, Νησιά Αιγαίου, Τουρκία, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,


















































Η Τουρκία απειλεί να βυθίσει το γαλλικό ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo για το καλώδιο
Τελευταία προειδοποίηση - Τελεσίγραφο της ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα σε Μητσοτάκη και στο «σκυλάκι» του: «Μιλήστε με ονόματα όχι με
Άμτζαντ Τάχα: Η Μουσουλμανική Αδελφότητα σε αναζήτηση έδρας στην Ευρώπη
Γάζα: Παλαιστίνιοι πολιτοφύλακες καταδιώκουν τζιχαντιστές της Χαμάς
«Μπλε τσουνάμι» σάρωσε το Κογκρέσο - Στον έλεγχο των Δημοκρατικών Γερουσία και Βουλή των Αντιπροσώπων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η τουρκική εφημερίδα Αksam, που μας έχει συνηθίσει σε εθνικές υστερίες, σε δημοσίευμά της την Κυριακή του Πάσχα έγραφε για «Πρόκληση στα Ίμια από τον Έλληνα Στρατηγό».
Η Aksam αναφέρει ότι ο αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, επισκέφτηκε την (Μεγάλη) Πέμπτη την Καλόλιμνο, όπου επιθεώρησε στρατιωτική μονάδα, και στη συνέχεια διανυκτέρευσε στο νησί.
Αναμνηστικές φωτογραφίες από την επίσκεψη έχουν αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα του ΓΕΣ, αναφέρει το τουρκικό δημοσίευμα.
Η εφημερίδα Aydınlık σε είδηση με τίτλο «Φωτογραφία του Έλληνα Διοικητή με φόντο τα Ίμια», επικαλείται την ιστοσελίδα kosnews.gr, σύμφωνα με δημοσίευμα της οποίας ο κ. Στεφανής επιθεώρησε μονάδα 90 Ελλήνων στρατιωτών στην Καλόλιμνο, ενώ κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νησί, λήφθησαν μέτρα ασφαλείας και σκάφη του ελληνικού λιμενικού περιπολούσαν την περιοχή, που απέχει 2 ναυτικά μίλια από τα Ίμια.
Οι Τούρκοι εθνικιστές διαδίδουν ότι τα τελευταία 13 χρόνια η Ελλάδα κατέλαβε στρατιωτικά 18 “τουρκικά νησιά” στο Αιγαίο.
























































