ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βαλκάνια, Βουλγαρία, Γερμανία, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, Ζόραν Ζάεφ, Νίκος Κοτζιάς, Σκόπια, Υπουργείο Εξωτερικών,


















































Έντρομος ο 86χρονος Ανδρέας Δρυμιώτης για τον «κίνδυνο» να πάει φυλακή ο Μητσοτάκης με 25%
Λουτράκι: Λαγοκέφαλος δάγκωσε δύο λουόμενους
Αθήνα: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας γυναικών μέσω «γραφείου ερωτικών ραντεβού»
Να «επικηρύξουν» τους λαγοκέφαλους σκέφτονται στην κυβέρνηση
Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Θέματα διμερούς συνεργασίας και υλοποίησης του ελληνογερμανικού Σχεδίου Δράσης βρέθηκαν στο επίκεντρο τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε την Πέμπτη ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς με τον Γερμανό ομόλογό του Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.
Ο κ. Κοτζιάς επικοινώνησε, επίσης, με τη νέα υπουργό Εξωτερικών της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας, Εκατερίνα Ζαχαρίεβα, την οποία συνεχάρη για την ανάληψη των καθηκόντων της.
Κατά τη συνομιλία τους οι δύο υπουργοί εξέτασαν τα επόμενα βήματα της ελληνοβουλγαρικής συνεργασίας τόσο σε διμερές όσο και σε περιφερειακό επίπεδο.
Επίσης, ο κ. Κοτζιάς είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον επικεφαλής του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος της ΠΓΔΜ (SDSM), Ζόραν Ζάεφ.
























































