ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Neue Zurcher Zeitung, Βερολίνο, Γερμανία, Δημόσιο Χρέος, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ελάφρυνση Χρέους, Ελληνικό Χρέος, Ευρωζώνη,


















































Τι συμβαίνει στα μάτια σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο της Pfizer για τον Covid-19;
Γροιλανδία: Στόχος της «αυλής Τραμπ» πετρελαϊκό κοίτασμα αξίας έως $1 τρισ.
Η Συμφωνία της Μέκκας -Τουρκία, Σαουδ. Αραβία, Πακιστάν- απειλεί Ισραήλ και Ινδία;
Σκιάθος: Σοκ από καταγγελία 15χρονου για χρόνια σεξουαλική κακοποίηση από 17χρονο
Στα Ηλύσια Πεδία ο Έλληνας Νίκος Καλογερόπουλος (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Χωρίς εκτεταμένες/μεγάλης εμβέλειας ελαφρύνσεις του χρέους της, η Ελλάδα δεν θα μπορέσει ποτέ να το εξοφλήσει. Οι δανειστές της Ευρώπης δεν θέλουν να το παραδεχτούν και πουλάνε ψευδαισθήσεις», υποστηρίζει σε δημοσίευμά της η γερμανόφωνη ελβετική εφημερίδα Neue Zurcher Zeitung.
«Στις 15 Ιουνίου πρέπει επειγόντως να υπάρξει συμφωνία, διαφορετικά η Ευρώπη διακινδυνεύει τη στάση πληρωμών και αναταράξεις των αγορών, οι οποίες σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να περιοριστούν στην περιφέρεια της Ευρώπης» τονίζει η εφημερίδα της Ζυρίχης, η οποία επισημαίνει χαρακτηριστικά πως «για πρώτη φορά η μπάλα δεν βρίσκεται στην Αθήνα. Η μπάλα βρίσκεται στο Βερολίνο» και πως δικαίως το ΔΝΤ επικαλείται «τον ρεαλισμό των Ευρωπαίων δανειστών, αφού χωρίς ελαφρύνσεις η Ελλάδα δεν μπορέσει να είναι συνεπής στις δεσμεύσεις της».
Η ΝΖΖ συμπεραίνει ότι «η γραμμή των διαφορών περνά μεταξύ της Ευρώπης (ιδίως της Γερμανίας) και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, αλλά, λόγω και των εκλογών στη Γερμανία, δεν μπορεί κανείς να κερδίσει ψήφους δείχνοντας μεγαλοψυχία στην Αθήνα».
























































