Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

O Mαρτίνης έδωσε ονόματα για το σκάνδαλο του “Ντυνάν” – “Ανοίξτε αυτούς τους λογαριασμούς”

O Mαρτίνης έδωσε ονόματα για το σκάνδαλο του “Ντυνάν” – “Ανοίξτε αυτούς τους λογαριασμούς”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σειρά ονομάτων έδωσε ο πρώην πρόεδρος του “Ερρίκος Ντυνάν” και του Ερυθρού Σταυρού, Ανδρέας Μαρτίνης στην κατάθεσή του για το σκάνδαλο στο “Ερρίκος Ντυνάν” στο οποίο εμπλέκονται πρώην υπουργοί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Ο Ανδρέας Μαρτίνης ζήτησε να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί διορισμένων στελεχών του Ντυνάν, ενώ η Εξεταστική αποφάσισε να μην ελέγξει το CD με τα 17.000 πρόσωπα που νοσηλεύτηκαν δωρεάν γιατί περιέχει «ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα».

«Το ερώτημα δεν είναι αν χαρίσθηκε το Ντυνάν ή αν βλάφτηκε κανείς, αλλά αν όλοι αυτοί είχαν το δικαίωμα να κάνουν αυτή την διαδικασία που έκαναν», επεσήμανε ο πρ. πρόεδρος του Ντυνάν Ανδρέας Μαρτίνης περιγράφοντας με αυτό τον τρόπο το αντικείμενο της, κατά την τρίτη ημέρα, κατάθεσής του στην Εξεταστική Επιτροπή για την υγεία.

Τα ονόματα

Ο πρ. πρόεδρος του Ντυνάν κάλεσε την Εξεταστική να ζητήσει από τις αρχές το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών σειράς προσώπων: των διορισμένων πρώην στελεχών της προσωρινής διοίκησης του νοσοκομείου, μάνατζερ καθώς και διευθυντών των αρμόδιων ΔΟΥ.

Συγκεκριμένα ζήτησε να ανοίξουν οι λογαριασμοί των Λιαρόπουλου, Αυγερινού, Χαραμή, και Καϋμενάκη, του Κολαϊτη και των στελεχών της ΔΟΥ Κηφισιάς, της Μπερετάνου, του Γιαννίκου και του Παπαγεωργίου που έκαναν μαζί όλους τους ελέγχους, του Χαραμή και του Λιαρόπουλου, του συνδικαλιστή Πανταζόπουλου, του Κοντογιαννόπουλου και του Στριγγάρη που ήταν μέλη της επιτροπής προμηθειών.

Ο Α. Μαρίνης απάντησε εμμέσως στην κριτική του Α. Λοβέρδου για κακοδιαχείριση στο Ντυνάν. Είπε ότι ο εκλεκτός του Α. Λοβέρδου κ. Λιαρόπουλος ασκούσε πιέσεις για να απομακρυνθεί ο κ. Μαρτίνης από τη διοίκηση του νοσοκομείου. Μάλιστα ο κ. Λιαρόπουλος ζήτησε «να μπει επιτέλους κανά ευρώπουλο», αφήνοντας αιχμές για προσπάθεια εκποίησης του νοσοκομείου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ: Αλαζόνας ο Κ. Μητσοτάκης – Οι πολίτες θα του στείλουν ηχηρό μήνυμα στις 9 Ιουνίου

Μητσοτάκης: Βλέπει λάθη μόνο σε επίπεδο επικοινωνίας για τα Τέμπη – Δεν θα στείλουμε όπλα στην Ουκρανία

Ανδρουλάκης: Στις 9 Ιουνίου κρίνεται η κυβερνητική αλαζονεία

Δημοσκόπηση: Χαμηλές πτήσεις για τα μεγάλα κόμματα – Πρωτιές για Αυτιά και Μπεκατώρου

Ο Νίκος Δένδιας τιμά τη μνήμη του Κωνσταντίνου Καραμανλή

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...